M.U.S.H.A avklarat.

Satte mig ner för att börja öva upp mig i M.U.S.H.A, har inte spelat det på månader. Det började väldigt bra, snart övergick bra till super, från super till otroligt. Jag dog första gången på näst sista banan och sedan inga fler förrän sista bossen. Otroligt bra. Där satt 1cc på spelet.

 

I efterhand tycker jag att det är lite lätt. Vapenskyddet gör en hel del. Missförstå mig inte, jag gillar det och det känns högst nödvändigt när det epilepsi-blinkar i spelet hela tiden. Har ju ingen chans i de rörigare partierna att särskilja fiendernas skott. Men ivarjefall. Tummar upp!

 

SPOILERZ!!11!!11


Awesome trailer, horrible game?

Jag fullkomligt avskydde nes-versionen av A boy and his blob. Jag tog mig aldrig till det och förstod inte tjusningen med den loja jävla klumpen. Men denna trailern. De som gjorde den vet de gör. Helt klart. Kan inte annat än smälta. Jag älskar den. Hoppas nu bara spelet är lite bättre än orginalet.

 

 


Woohooo! Paket!


Kärlek till multifärgade små blobbar.

Jag vet inte riktigt hur jag skall beskriva mina känslor inför höjdarspelet Loco Roco 2. Det är som tusentals söta kattungar, galen japansk konstruktion, låtskrivare från 70-talets mer psykedeliska era och regnbågar, solsken samt barnskratt.

 

Jag är barnsligt förtjust i att bara släppa händerna från spelet och låta de små kreaturen leva sitt eget lilla liv, fritt min mina influenser, fritt från min målmedvetenhet, fritt från min struktur. Hade jag kunnat bryta min psp i delar varpå dessa små nystan av glädje materialiserat sig i den riktiga, fysiska världen, då hade jag gjort det.


Shadow of the Gazi!

 

Gazi gjorde en video om Shadow of the beast!

 

Jag gjorden en video till svar!

 

 


Bruno och Probotector

Glodde på Brüno idag. Den var väldigt underhållande. Vissa scener var sjukt roliga. Jag gillade Borat och jag gillar Bruno.

 

In other news:

Jag har börjat spela om Probotector på md igen. Fast jag vet inte om det är någon curse som ligger över mig. Det går hemskt dåligt för mig. Kommer precis till djungelbanan på en continue, det är skandal! Skandal I say!

Det blir till att göra en Lotus Turbo challenge av det hela, spela det varje dags till man bemästrat det igen!

 

Tipsar även om min kamrat Gazis blogg: http://spelsinne.com/

Jag har också en blogg där men jag har inte börjat använda den ännu.


RSS 2.0