Borlänge, Jarre och födelsedag!

****Skrevs för några dagar sedan*****


Till att börja med, sitter i min fåtölj framför datorn (japp, jag tycker om att ha det lyxigt, därför sitter jag i en ultrabekväm fåtölj framför min dator), på min/mitt mage/bröst ligger min katt. Spinner högt och värmer. Någon dag skall jag skriva en tribut till denna underbara varelse. Men nog om sidospår.

Var i Borlänge tisdags till onsdags. Jobbresa. Var trevligt om än drygt med 7h tåg för att ta sig dit, tåget till mjölby blev även försenat vilket resulterade i ingen rökpaus. Ungefär 5,5h utan röka, fungerade faktiskt bättre än förväntat. Underhöll mig med min DS, PSP och Ipod. Passade på att testa lite spel till DS.

Bangai-o ds: underhållande, inte lika bra som orginalet.
Ninja gaiden ds: Hur gör jag? Varför vinner jag? Jag fattar ingenting? Behövs det ens skicklighet?
Lost in blue 3: Tycker fortfarande bättre om spelen till gbc.
Professor Layton and the Curious Village: Underbart spel, om än lite drygt. Invånarna måste skita pussel!

Patapon: Blir djupare och mer utmanande hela tiden, tyvärr lite för lite kommandon, men roligt!
Sonic Rivals 2: Underhållande, underskattade. Bästa "sonic"-spelen på länge. Kanske för att de inte påminner så mycket om Sonic som om racing...

Mja.

Sedan Jarre. Flyg till Stockholm, lyssna på Jarre, orgasmer, sova, flyg hem. Jarre var riktigt trevligt att se med hans mer intima tillställning. Var på ett fullsatt cirkus. Underbart är ett bra ord. Jag kan inte riktigt beskriva min exaltering varpå jag skall låta bli att försöka.

Och idag, idag fyller jag år. Grattis mig! Blir grillkalas nästa helg, med massa kamrater. Ser jag fram emot. 27 år. Ha, jag har fortfarande större delen av livet framför mig! Woho!

Nu skall jag åter sätta mig och spela Everybodys golf till ps3. Är uppe i rank Seeded pro nu. En detalj med spelet som är både positivt och negativt är att alla karaktärers loyaltynivå är så hög. Nu tar det evigheter att maxa en gubbes loyalty. Jobbigt när jag vill ha alla maxade. Men det är bara gnäll från mig. Skitbra spel annars!

RSS 2.0