Ginza Rular!

Fick min beställning från Ginza idag. Tog inte ens 24h efter jag lagt beställningen tills jag hade den i min hand! Mäktigt. Har testat Maze action nu. Det är helt klart ett av de sämsta spelen någonsin...måste...spela...mer. Undrar ifall man njuter mer av spelet när man spelar mot datorn eller man måste ha en kass människa för att riktigt förstå tjusningen. Min match mot datorn resulterade i att jag dog innan jag hunnit utforska halva labyrinten. Det riktigt pinsamma var att motståndaren som slog ihjäl mig var en skolflicka..jag var en armesnubbe med fet frissa och hon slog ihjäl mig med sin väska! Fabulöst!

Håller på att vänja mig vid min nya soffa. Den skall nog komma bra överrens med mig så småningom. Dags att börja kalibrera ryggen igen.

Smörrebrödet tyckte inte om när jag satt och spelade min samling med Intellivision-spel som jag även fick idag. Men vaddå! Folk kan väl ha roligt åt saker som rör sig på skärmen i 4 olika färger och ser ut som...ja..finns inget bra ord för vad de ser ut som, antagligen inte vad de skall se ut som ivarjefall.

Skall slänga upp en gästbloggning här snart också. Min goda kamrat Gazi som behöver skriva av sig lite. Kommer nog upp under dagen.

Cp-trixxxxx!

Jäklar vilka cp-trixx mina kamrater ställer till med när jag inte är hemma. Efter att ha blivit förfrågad om att besöka en kamrat, stack jag såklart dit. Efter att ha hängt där några timmar sticker vi hem till mitt igen. Väl hemma möts jag av en ny soffa och ett bord. Det var äkta cp-trixx!

Warhawk by request!

Egentligen kan jag sammanfatta hela denna artikeln med texten Warhawk = Battlefield/2 + arcade.

Själva upplägget är mycket bra och trevligt. Fem olika lägen. deathmatch, team deathmatch, capture the flag, zones (samma som bf bygger på) och Dogfight (varav det sista gör att det enbart är flygplan med i det hela). Grafiken är bra. Och drawing distance är underbar. Står man själv på ett berg och ser en person på ett berg på andra sidan kartan är det bara till att plocka fram snippret och klippa honom. Man ser allt! Mäktigt. Jag stängde faktiskt av motion controls idag, kände att jag inte orkade fickla med det i matcher, man kan lära sig själv sedan. Blev mycket lättare att flyga meddetsamma. Vapen ligger utspridda över kartan via stora färglada markeringar. Alltid lätt att få tag på något. 
Det existerar inga klasser, likaså kan man inte själv utrusta gubbarna i förväg med olika vapen. Däremot finns det olika medals, badges och ribbons som man får kämpa sig fram till, likaså rank. När man går upp i rank får man tillgång till ett större urval av olika utseende på sina karaktärer och warhawks.

En nackdel är väl spelarantalet. 32st. Kan kännas lite tomt på vissa banor. Fast att leta upp någon går alltid snabbt. Fallskada existerar knappt i spelet. Hoppade från ett högt högt berg och slutade med att jag tappade runt halva livet när jag nådde marken. Lite tråkigt då man kan göra flyktvägar där man egentligen skall vara inlåst pga terrängen. Gubbarna i sig kan kännas lite lite sladdriga när man går in i markstrider. Vet fortfarande inte ifall det är mer en vanesak iom spelet körs i 3:e person. Hmmm...än så länge finns det inte så många nackdelar.

Alla spelare borde få en chans att släppa clusterbombs från ett lågt hovrande flygplan på en bas fullproppad med fiender. Underbart.

För 280kr är det här spelet extremt väl värt pengarna. Kommer spela satan!... Oj, denna text blev mer informativ än lockande. Kanske båda? Nöjd K?

Yay, ännu en dag då man får fynda.

Hittade precis Metal Gear Solid 3: Subsismdn-något på Ginza för 179kr. Som jag har letat efter det billigt. Kom aldrig att sätta igång med mgs3 när standardutgåvan var ny. Sedan när sushsudnsu släpptes ville jag såklart ha det. En mental spärr skapades dock när jag visste hur mycket det spelet såldes för i usa. Inga pengar alls i stort sett. Det var så billigt att folk nästan fick ta emot pengar. Men inte här, nej, här såldes det för fullpris. FUXXOR var allt jag kunde tänka på när spelet nämdes för mig. Tills jag, som sagt, hittade det på ginza för det facila priset 179kr

Passade även på att beställa 2 andra billiga spel. Maze action och Intellivision lives. Maze action verkar dajligt. Fick 1/20 i alla kategorier i Jeuxvideo (rätt känd fransk publikation) länk: http://www.jeuxvideo.com/articles/0000/00003915_test.htm 
Intellivison beställde jag bara för att harva. Hoppas dock de har operationsspelet som är mer flummigt än Endorfun var på sin tid.

Uppdateringar annars.

ääähum. En av mina billiga ps3-handkontrollers har gått sönder. Närmare bestämt den högra analoga vill inte funka som den ska. Tack och lov lyckades jag ivarjefall fixa den tillräckligt för att fortfarande kunna användas till Calling all cars.

Warhawk till ps3 är dajligt. Dajligt som fan.

Tnollbe, smörrebrödet, gnu och jag (seastream var special unannounced guest) grillade hamburgare igår. Det var också dajligt. Seastream kom efter halva föreställningen med gåvor till oss beståendes av kakor. Mycket trevligt. Luk tittade inom för lite Worms. Sedan kom Riche, då var det dags för Calling all cars (det var här jag uppdagades om min kontrolls skick)

Avslutning på kvällen fick Penn n teller Bullshit stå för. Mycket bra.

Idag kommer Ben Dover över och skall få sin en klapp på baken.

Krigshök

Fick äntligen mitt efterlängtade warhawk till ps3 idag. JOY JOY! Ikväll kommer Tnollbe och smörrebrödet till mig...igen...som det har varit de senaste dagarna nu! Var iväg och köpte presenter till ben dover igår. Får se ifall man får tag på honom idag. Hade varit dajligt! Ikväll blir det vitlöksbröd och kall gyrosrulle. Precis vad man behöver efter ett tvåtimmarspass i basket.

PARAMOUNT IS A MOUNT OF FAIL!

Fan ta paramount! Eftersom de sålde sin själ billigt till hd-dvd koncernen kommer jag troligtvis inte få se min Star Trek: the motion picture på Blu-ray! Jag som såg fram emot den oerhört mycket! Fan ta PARAMOUNT! YOU MOUNT(AIN) OF STINKING FAILURE!

Altanfest 070825

T0ftulh4xx000r @ teh bloggz0000r!!!!!!

http://manson.nu/arkiv/Altanfest070825/

mvh
Tofte

Tnollbes fest blev altanfest! SÅDETSÅ!

Toftes fest blev en altanfest. Dessutom fyllade vi hans syrra. Dajligt!


Smörrebröd och kamratskap!

Har varit alldeles för upptagen för att fylla min blogg med en massa strunt. Vi har badat, badat och badat. Spelat tv-spel, immundigat kaffe, lyssnat på musik, skrattat, haft roligt och allmänt jättebra. Därför kommer inte detta inlägget vara för långt heller. Tänkte ivarjefall att inte mer än 1 dag får gå utan att jag gör en snabb uppdatering.
Blää, strunt i detta nu, gör något annat än att läsa denna blogg idag..och eventuellt imorgon...ni får själva se!

Thunder and lightning, very very frightening.

När jag skulle vinka adjöss till pojkarna upptäckte vi att det blixtrade ute. Inte av alla paparazifotografer som förföljer mig, utan för att det var elektriska urladdningar bland molnen. Det är alltid dajligt när det åskar och blixtrar. Påminner mig om de gamla tiderna när jag och Luk alltid stod ute och tittade på blixtarna när det åskade. Var något spännande över det hela. Mäktigt med vädret som kan åstadkomma något så vackert och samtidigt farligt. Mina tankar går obarmhärtigt in på en atombomb. Den vackra döden. Blir nog en total nedsläckning efter jag har skrivit mitt inlägg för natten. Har inte råd med att förstöra ännu mer utrustning. Hittils har 2 datorer, 1 modem, 1 router, 1 nätverkskort, ett integrerat nätverkskort (fråga mig inte hur det förstördes!?) och 2 nätagg gått åt. Film att titta på: Tillbaka till framtiden. JIGGAWATTS

Händelser ikväll: Rich och Tnollbe kom över. Spelade och tittade på Penn n teller: Bullshit. Underhållande. Blivit lite besviken på Sparkster, uppföljaren till Rocket knight adventure. 
Undrar vad de som gjorde spelet tänkte. Nej, vi tyckte att förra spelet hade alldeles
 för bra bandesign och kontroll. Därför tar vi bort det totalt. Kontrollen i sig
är väl inte jättedålig, under omständigheterna, fast betydligt sämre än föregångaren.

RADBRYTNING GO GO AWAY! FUXXOR!

Haha, läste nog den mest harvade recensionen någonsin efter Superplays (hette tidningen så då?) recension av Halo 2 ( SNYGGARE ÄN SÅHÄR BLIR DET INTE - yeah right. Skaffa lite distans för faen). Recensionen ifråga gällde spelet Bioshock och recenserades av Sony Defense Force (SDF) Otroligt underhållande läsning. Länge sedan jag skrattade åt en bra recension som denna. Jag tänker inte ens gå in på vad de skrev. Ni får helt enkelt googla fram den själv. GOOGLE MUDDAFUGGAH, DO YOU USE IT?!?

Tnollbe har börjat blogga: http://tofte.blogg.se orkar inte göra om den till en hyperlänk. Ni får CUT N PASTE!

Tog en riktigt nice Gyrosrulle innan. Satte sig fint i kistan. Roten tittade också förbi en stund idag. Tyvärr var det vid ett tillfälle då jag var riktigt omotiverad att göra något förutom ligga nedbäddad och halvsova.

Married with children är förövrigt utmärkt tv-underhållning. Kunde aldrig se det när det var som mest populärast (början/mitten av 90?) då jag aldrig hade någon parabol eller liknande. Tar igen det nu. Knappt sett några avsnitt alls. Humorn kan vara lite förutsägbar ibland, likväl levereras den med en osedvanligt bra timing. Katey Segal har dessutom en riktigt nice röst. Henne framför Christina applegate (eller vad hon nu heter) anyday. Blir ju inte bättre av att det är hon som dubbar leelas röst i Futurama. Kanske skall påpeka att nya avsnitt av futurama kommer i höst. Mycket bra.

image41



Sids is the shit!

Fan vad dajligt det är att bara slänga igång en random låt från sitt sid-arkiv (ljudformatet till c64) Alltid massa dajlig tunes från the 80´s. Blev så inspirerad att jag var tvungen att börja scanna intorwebbet efter nya låtar likaså artister som gör chiptunes/sidtunes/bitmusic vad nu folk väljer att kalla det. Jag kallar det DAJLIGT! 

Är mäkta stolt över min LP med låtar från c64an. 


Göb n roll racing

Humörskägget spelar just nu Rock n roll racing till megadrive. Det är ett av hans favoritspel. Själv lade jag mig i soffan och körde några rundor shadowrun, när jag var klar med spelningen och ställde mig upp fick jag svinont i ryggen. Legat på ett riktigt dåligt sätt. Inte lustigt att jag fick ont iom den positionen jag låg i. Såg ut som ett freak of nature ungefär. Mer än vanligt. Det positiva är att ryggonten börjar försvinna nu efter jag har varit uppe och rört mig lite. Det blir ingen basket idag heller, skall försöka ta det imorgon. För lite folk som kunde spela idag.

Är lite hypad inför morgondagens släpp av Space Giraffe till XBLA. Jag var rätt förtjust i Tempest2000 till pc. Som en blandning mellan en shooter och visualizationtool i winamp. Dajligt, billigt skall det också vara tydligen.

Fick lönebeskedet för min slutlön idag. Mer än vad jag trodde. Ikväll kan jag nog fira med en gyrosrulle! Det och tänka på Bioshock som släpps den 31:e, trodde det släpptes den 28:e innan. Tydligen hade jag ännu en gång fel. Den 28e skall de försöka släppa Warhawk till Ps3. Det ser jag mycket mycket fram emot.
image40


Calling all göbs! Calling all göbs!


Vaknade rätt tidigt idag. Någon gång runt 09. Skägget låg fortfarande och sov. Satte mig och spelade shadowrun efter att ha kollat alla nyheter på der intornets. Man kan inte göra saker utan att först få sig en dos internet. Det funkar inte på det sättet. Jobb är ett undantag, där är man ändå så hjärndöd... spola framåt till kvällen.

WHEN THE CROWD SAYS BO - SELECTA!

Rolig kväll. Jag, Tnollbe, humörskägget och richie körde många rundor Calling all cars till ps3. Hetsigt spel, hetsigt och otroligt roligt. Tnollbe dök upp hos mitt vid 16-17 tiden idag. Han bringade gåvor i form av smörgåstårta och prinsesstårta. Jag tycker bara om det ena :(. Eftersom jag egentligen inte gillar tårtor med grädde fick jag vara artig och trycka i mig lite. Tryckte i mig några tuggor med fingrarna. Det var mäkta dajligt att käka tårta med fingrarna, gräva fram ett stycke till sig själv och trycka ner i strupen. Helt plötsligt blev tårtan 1X X godare. Omständigheterna sätter smaken.

Hämtade ut mitt paket med de 12 megadrive-spelen som jag vann på auktion förra veckan. Mycket dajligt att spela Battletoads igen. Körde även en hel del Combat cars. Gillar bilspel där man ser ovanfrån. Kör alltid med den karaktären som är lik Spock ifrån Star trek. Homing missiles är alltid grymt!

Stack bortom till Richie innan också. Kollade hans nya lägenhet, den var riktigt schysst. Får ta och dricka lite kaffe där någon dag. Nu kör de Magnum på tvn igen. Humörskägget ligger och zappar. "Mtv är korrupt" exakta ord från honom. Nu blir det heavy days med tnollbe. Han har semester under 3 veckor. Blir att slappa med honom varje dag! HURRAH!

Körs i winamp just nu: Jefferson Airplane - White rabbit.
En lagom psykedelisk låt att avsluta en dajlig kväll med.



Den bästa mixen av Take on me som finns. Denna är känd som "the blue mix" och var faktiskt den versionen de släppte först. Tyvärr slog den inte igenom, de remixade den sedan och släppte den igen i den versionen vi är vana vid. Resten är historia. Fast denna är bättre, mer renodlad synth.

Nu är det sömn i form av att ännu en gång fastna i puzzle quest och inte alls sova förrän om någon timme.
oh puzzle quest, how I love/hate you!

Personal simpsonizer!

image39
Humörskägget tvingade mig till att Simpsoniza honom och sedan rätta till det halvdana resultatet med en photoshoppning. Det blev rätt bra i slutet. Skägget hade nog sett ut så ifall ett simpson-avsnitt skulle få för sig att med honom.

Det fanns några jobbiga saker (här kommer han med sitt gnällande igen!) Matt Groenings stil är väldigt ren och detaljlös. Svårt att få till bra likheter utan extravaganta detaljer. Shoppade dit öron, bättre ansikte, bättre hårfäste/hår, hårglans och polisonger. Är rätt nöjd själv. UPPSKATTA!

Rocket knight adventures X 2

Jahapp. Dagen igår (eftersom jag skriver efter 00.00) började lagom harvat. Vaknade upp och höll på att dö av törst. Sedan var det bara en lång väntetid fram tills basketen började vid 14.00 (gick upp 09.30). Laban kom runt 11.00 efter att ha varit hos mitt tills 03.00 dagen innan, han kunde inte fått mycket sömn. Ivarjefall. Seastream ringde och sjukanmälde sig till basketen, han hade blivit förkyld efter Sugah D´s kalas. Resulterade i att jag fick låna hans stora gröna pickup och köra till basketen själv. Ifall jag tagit buss hade jag fått vänta ca 1h efter basketen...och det var absolut inte acceptabelt. Var lite nervöst att köra den. Seastream fick upp min nervositet genom att berätta om bilens bromsar. Tryckte man för hårt låste sig alla hjulen och den började skrika som vid en biljakt i en amerikansk b-film. Hugh! - tänkte jag. Blev inte bättre när jag provade bromsarna i korsningen en liten bit från vårt. Nuddade knappt dem och nog så tvärnitade bilen. Tack och lov gick allting bra.

Ute på basketen blev vi ändå ett rejält gäng på 10 pers, 4 vs 4 + varsin avbytare. Körde 3 matcher som pågick i sammanlagt 1½h. Fick räcka därefter, varmt och flera som hade andra planer. Det var tungt som fan att springa efter festen igår. Skulle definitivt immundigat mer vatten än vad jag gjorde. Kanske dumt att dricka all vätskedrivande cola som frukost.

När jag väl var hemma igen traggade jag lite med seastream om festen iförrgår. Han och hans respektive stack hem rätt tidigt för att ta hand om deras barn. Förståeligt. Var massa roliga saker han missade iom den tidiga hemfärden. Bl.a. när Sugah D skulle hälla på tändvätska lagom packad. Resultat:
1. Ingen kol som han kunde spruta ner.
2. Sprutade på kanterna istället för kolen.
3. se 2.
4. se 2.
5. när JAG väl fick ta tag i saken och brassa på med lite tändvätska på kolen blev det en ordentlig eldridå när just elden nådde all tändvätska som låg på kanterna.

Efter tragget gick jag de många metrarna hem till mig (ca 30m?) och möttes av ett humörskägg som antagligen inte hade flyttat sig mer än den transportsträckan som det är från mig till pizzerian. Lustigt att soffan inte hade börjar äta av hans hud. Eller ivarjefall assimilera honom.

Sugah D trillade förbi kort därefter. Undrade ifall han hade varit jobbig igår, tvärtom sa vi, packad och lugn, packad och lugn. Han blev nog lite glad att höra det. Sugah D körde igenom Bioshock-demot och blev väldigt glad. Kanske mer glad för att han strax skulle käka en kebebtallrik.

På kvällning trillade Ben Dover in igen. Under kvällen som gick glodde han på Pusher och en massa harvade youtube-klipp. Jag satte igång med mitt nästa stora projekt. Spela igenom Rocket knight adventures till Megadrive. Mycket roligt spel, bra kontroll och väldigt bra bandesign, likaså grafik. När jag efter lite slit klarade av spelet (dog nog 6 gånger och inga använda continues) visade det sig att man skulle köra igenom det på Hard för att få ett riktigt slut (text-slut suger hårt!)... Min reaktion var hård och absurd. Absurd som i att "Jahapp, då är det bara till att sätta igång igen"...det var just vad jag gjorde. Började spela om spelet på Hard direkt. Här skall det fan fås ett riktigt slut ikväll. 

Märkte inte några större skillnader mellan normal och hard. 
Nu kunde man banorna bra och bossarnas mönster. Dog nog bara 3 gånger under 
genomkörningen på hard. En bonus var annars den extra bossen som fanns med, där var nog var jag dog de flesta gångerna av de 3.
BEEJEEZUS VAD JAG HATAR RADBRYTNINGEN NÄR JAG SKRIVER DETTA! VARFÖR LÄGGER DEN BARA AV IBLAND? Nåväl, åter till spelet. Denna gången fick man ivarjefall se ett någorlunda slut. Dock så fick jag den här kryptiska koden efter creditsen D6U2D2 Konami. Kan ni lista ut vad den står för? Det fixade jag. Man är ju lite rutinerad nu! Koden resulterade ivarjefall i att man fick tillgång till ett VERY HARD-läge. Där man börjar med endast 1 liv. Det borde rimligtvis inte vara så svårt då man snabbt får ihop en 10 liv i spelet. Kanske har de plockat bort alla extraliv? Det är isåfall VERY HARD. Men det får vara till en annan gång. Ifall min kunskap hade sträckt sig till vetskapen ifall man får ett ännu bättre slut, kunde det nog inte varit omöjligt med ännu en genomkörning ikväll. Det får dock vara för idag.

Min kära vän Mercutiöööö köpte en psp på tradera igår. Hoppas han får lika roligt med den som jag har haft med min. Underbar maskin. Spelat många fler timmar på den än min DS. Tycker NDS är allmänt överskattad. Ivarjefall med min smak av spel.

Humörskägget gör nu samma sak som han har gjort under större delen av dagen; spelat/spelar Flatout: Ultimate carnage. Stunt-läget. Skägget spelar mot sig själv. Kör 2 spelare och kontrollerar båda spelarna själv. En gång spelade han Tekken 3 på samma sätt, fast då var det händerna mot fötterna. Kommer inte ihåg vilket som spöade vilket... Är man vinnare eller förlorare? Borde inte de jämkas ut mot varandra? Hur funkar det?!?

Tröttheten märks nu. Blivit lite blurrigt i skallen. Skall nog schlafa nu och vänta på Tnollbe!

urgghblargh

Igår var en upptagen dag. Mycket att göra, blev fest på kvällen. osv. Mycket roligt, men jag är fan alldeles för sliten för att skriva något med substans nu. Blir basket snart, då är jag kanske piggare. Men det var dajligt igår när Roten och humörskägget gav @ och Sugah D en Dubbeldildo med tillhörande rim. Skall ta och lägga ut rimmet för allmän beskådning så småningom.

Roadtrippin´ across the universe!

Nu bär det strax av med Ben dover och Co för en tripp till kstad. Vi har nog bestämt oss för vilka presenterna blir likaså. Alltid skönt att ha det bestämt i förväg, då blir det inte mycket springande i stan. Luk och Ben´s respektive skall också med, FULL CAR, OH YEAH!

De släppte demot till Dirt till Ps3 idag i amerikanska ps-store. Drog såklart hem det genast då jag har väntat med att köpa 360-versionen för att kunna jämföra vilken som är bäst. Just nu lutar det faktiskt åt ps3-versionen, känns som mycket stabilare bilduppdatering. T.om lyckats få Ben att köra det i några minuter nu. Blir ett givet köp. Nu blir det hets här också. Dags att köra nu! Fischka, jag som hade mer att skriva. 
Ni får klara er så länge

Den simplaste måltavlan.

image38

En sådan mustach har jag alltid viljat ha, ni vet en sådan som de onda i serierna alltid tvinnar på. Symbol för slughet. Tyvärr är min skäggväxt inte så stabil.

Fågelförkylning

M.I.A. - Boyz är en alldeles förträfflig låt men riktigt härliga beats. Många av hennes låtar har en bra bakgrund av tunga beats och riff. Bird Flu är likaså underbar med coola samplingar av hönor och/eller fåglar. Ja, hönor! Inte för att jag brukar vara för att kategorisera musiken något speciellt, men vad skall man lägga detta under? Etno-pop-club? Hade varit intressant att få hennes egen åsikt. Tydligen är det Timbaland som har arbetat med henne på senaste plattan, är inte ett dugg förvånad då Timbaland har bra känsla för beats.

Gnu och Emmuz besökta mig några timmar ikväll. Emmuz fick spela en massa PS3. Hon verkade barnsligt förtjust i Rub-a-dub-spelet. Det man skall styra en anka som samlar ihop sina ankungar. Snacka om att bli stressad snabbt! :D Var roligt att bara sitta och titta på henne när hon spelade, jag är imponerad av Gnu som vågade sitta intill henne så pass som hon viftade med sina armar. Lite väderkvarnsvarning på henne. Lärde sig snabbt dock. Såg även att min kusins man hade blivit nerputtad från plats 1 på första banan i spelet. Han battlar tydligen rätt ofta om snabbaste tider på olika banor, grym skall han också vara.

Annars blev det mest slappande. Gnu + Emmuz visade vilka internet-addicts de var, båda passade på att turas om datorn en stund. Blev besök av massa bloggar och dyl. Man uppskattar ju inte vad man har förrän man saknar det. Jag vet själv hur jag blev efter za int0rwebz gick ner i ett halvt dygn för några månader sedan. Horribelt. Fast det är kanske inte så mycket nyheterna eller kamraterna jag saknade, det var mest online-delen av spelen jag var bedrövad utan. Som sagt, uppskattar inte osv osv. FAN TA ER!

Fick en jättegod chokladfluff-delfin av Emmuz också, tackar så mycket.

Har god lust att shoppa ihop flera roliga bilder, har tyvärr lite svårt att komma på vad jag skall shoppa ihop för roliga bilder. Det är lite för lätt target med humörSKäGGet och Tnollbe. Det fixar de bra själva. Har igång Tv400, de kör den dajliga versionen av cops där de är i Australien istället. 
Vilka galningar det finns down under. Är det att vattenvirvlarna som rinner på andra håller 
som gör detta med dem? Det är ivarjefall min teori. Något med vattnet och virvlar. 
Det låter bra. Korrekt. 

Ridin´ with my homie.

Åkte en runda med Ben dover till Maxi i Olofström. Han skulle handla lite till hans kommande solsemester. Vi passade på att kolla lite efter present till Sugah D, inget resultat. Blir definitivt K-stad imorgon.

När vi kom hem hade de något program igång på Discovery som handlade om tåg. Ben Dover blev till sig lite i byxan. EXTREME...TRAINS osv. Ser för övrigt att Kevin Smith gör någon gästroll i en sunkig sitcom på 4an. Varför har han sänkt sig så lågt? Han är ju trots allt en man med lite talang och smak. Dessutom är det inte sant vad lik han är humörskägget när han är i sin silent Bob-roll. Fy bövelen! Argh, nu får det vara nog med att fotoshoppa!
image36 Såhär glad blev Ben!
image37 De sammanvuxna enäggstvillingarna!

Maraton i Ben Dover

image35 Ninja
image33 Humörskägget Ben Doverimage34 ok, det här skrämmer mig lite-ben dover

Satan vad man kan hitta på harvade saker när man är trött. Satt dessutom och glodde på Magnum P.I, vilket är mäkta dajligt, MÄKTA! Varför gjordes det så många dajliga serier innan 90-talet? Mission impossible, A-team, Magnum P.I, Star trek tos, flying circus osv osv. Jag och Ben dover har kommit överens om att förflytta oss in till K-stad någon dag för att leta present till Sugah D. Lättare att väl på plats kunna hitta något.

I spelväg har jag mestadels kört Shadowrun. Börjar få bra kläm på hur man skall spela effektivt med en alv. En del av den stora tjusningen med spelet är just alla taktiska möjligheter. Att spela likadant med en människa som en alv skulle i mitt fall vara självmord. En alv är snabbare, har automatisk health regeneration och mer essence som dessutom fylls snabbare. Vad de inte har är mycket liv och får inga bonus på någon sorts utrustning som t.ex. människor får (de har inga avdrag för teknik). Att spela som alv kräver av mig två olika taktiker. Den ena är att snabbt kunna förflytta sig mellan positioner för att återuppliva folk, den andra är att vara en avvaktande anfallsstyrka. Vänta och observera för att snabbt gå in och sätta in sitt svärd i någons rygg eller plantera en granat under någon.

Smörrebröd! Ben Dover undrar hur man kommer förbi bana 59 i xeno-någonting. Tror det var bana 59. Ge han lösningen så jag får ha min dator i fred foer faen!

Bollywood is bollywood is bollywood!

Ben dover är hos mitt och ockuperar datorn. Jag har för tillfället lurat bort honom till soffan istället. Jag skyller på Smörrebrödet som länkade till xeno-någonting på hans blogg. Ben dover sitter och spelar det spelet hela tiden. Käkade en gyrosrulle precis, den var riktigt dajlig idag. Lagom kryddad, fint stekt och varm när man fick den. Mmmmmm.  Ben Dover har precis slagit sig ner och spelar Bomberman Live i protest mot att jag ville sitta framför datorn.    
      image31

Fick vara snäll och göra honom anonym!

JIMMY-my-my-my ACCHAA!





Översta är orginalet (zomg surprise!) Den under är en cover av M.I.A. en av de artister jag har börjat gilla på senare. Hon har väldigt intressanta beats i sina etno-låtar. Det är tungt och hårt. Jag gillar hårt!
Lyssna på t.ex. Boyz och/eller 20$.

Har lite värk i benhinnorna från basketen igår, annars är det även idag lungt, strechningen efter basketen som gör det den skall? Har snackat med Gnu om att ut och bada, idag var det för tråkigt väder tyvärr. Hoppas det blir av snart. Är mäkta sugen på att bada, men det är alltid roligare att bada med andra.

Skulle lägga mig tidigt igår, det gjorde jag också, redan vid 00.30. Ett problem var att jag inte somnade förrän jag vet inte hur många timmar senare. Fastnade i det förbannade Puzzle quest till DS. Nu är jag uppe i level 45 eller 46. Har sett att massa folk klagar på att det är svårt. Svårt har jag..svårt..för att hålla med om(see what I did there!?) Mestadels handlar det bara om att undvika fiender som är overpowered för tillfället och att tänka två steg framåt vid alla turns. Hjälper även att kolla hur mycket  "cunning" dina fiender har vid början. Ifall du har högre cunning (du får första turnen vid högra cunning) kan du dra den generella slutsatsen att de kommer inte tänka mer än 1-2 steg fram, vilket resulterar i att du kan lägga upp fällor för dem rätt lätt på spelbanan. Sedan hjälper det ju också ifall man har mounten "giant rat" som ger en +1 per nivå i cunning eller så. Alltid bra att ha cunning! Mycket cunning blir det...cunning. Cunning. Dagens tips i Puzzle quest. Lätt jag skall köpa det när det släpps till playstationstore.

Idag har det inte hänt mycket, har mest suttit och slappat framför datorn. Youtubat en massa. Kollar upp ny musik och dyl. Får se ifall Ben dover dyker upp något idag. Och nästa vecka är det Tnollbe-time! Har fortfarande inte kommit på vad man skall ge Sugah D + @ till helgen. Varför är det så svårt?!

Afterbasket!

Det var gött att springa av sig lite idag. Ovanligt många som var vingbrötna. Duschen när man kom hem var extra skön. Käkade lite dajlig fullkornsspagetti och köttfärsås, mycket gott. Därefter kom Richie över. Satte igång lite backgroundmusic, alla mina Billboard top 100 år 71-98. Första halvtimmen var enbart tryckare. Undrar vad datorn ville ha igång för stämning. Ivarjefall, Richie ville glo på fotboll och i frånvaro av bättre program fick det bli fotboll. Jag la mig mest och tittade för att vara social. Social som i att somna blev det. Sov nog runt 30 sköna minuter. Nu är matchen alldeles strax slut, likaså denna dagen. Delade några Digestive med richie likaså. Funderar på ifall man skall ta och knyta sig tidigt ikväll, finns en stor chans för det.

Låt som spelas just nu: Freddy Fender - wasted days and wasted nights (nr 26 1975)

Danger is over.

Kan nu berätta att efter ett intensivt gamingparti känner jag absolut inget hinder av brännskadan. Förtydligande; jag kan, utan problem, spela tv-spel. Faran är över. Alla kan återgå till sitt normala liv. Ni behöver inte längre ha ångest och vara oroliga för min fortsatta fritid. I...WILL...MANAGE!

Kan för övrigt skriva upp vilka md-spel det var jag vann i auktionerna.

ROCK N ROLL RACING
COMIX ZONE
BATTLETOADS
JUNGLE BOOK
SPARKSTER
COMBAT CARS
STEEL TALONS
PAGEMASTER
STREETS OF RAGE 2
PGA EUROPEAN TOUR
JIMMY WHITES WHIRLWIND SNOOKER
REN & STIMPY SHOW

Var ett par av de spelen jag varit på jakt efter länge. Igår verkade det inte ha varit för stor aktivitet, priserna pressades inte upp sååå jättehögt. Fast några battles med förbannade concept games var det allt. Han är en jävel på att lägga bud i sista sekunden, lyckades dock bjuda över honom på alla titlar jag ville ha.

My name is Lennie and this is Jackass!

Dagens jackass-trick: Bränna pekfingret och långfingret på cigg.
Skulle ta ciggen från munnen med pekfingret och långfingret, ciggen följer inte med, kniper åt för att få grepp, kniper på glöd. JAOW! Brände sidan av yttersta leden på högra pekfingret och ovanpå yttersta leden på långfingret. Brännskadan på långfingret känns knappt och det på pekfingret sticker lite förrädiskt hela tiden. Skall nog kunna vara med på basketen ändå, ingen fara! Hoppas jag.

Förbaskade flygfän!

Vaknar alldeles för tidigt ännu en gång. Det var en speciell fluga som var helt inställd på att se hur många gånger den kunde landa på mina lemmar som låg utanför täcket...på kortast möjliga tid. Blev så upprörd att jag gick upp lite över 0800 efter att ha somnat någon gång runt 0300. Jag har god lust att ta den flugan, bädda ner honom och sedan se hur många gånger han tycker det är roligt att jag sätter mig på honom. Samtidigt skall jag skrika "BZZZZZZZ BZZZZZZ BZZZZZZZZ" och hoppa frenetiskt.

Igår bestämde jag mig för att inte skriva något alls på min blogg. Bara ett litet experiment. Man kan kalla det strejkande från min sida, det eller eventuellt någon form av lathet. En bra lathet!

Gnu tittade förbi på kvällen igår, fick se bilderna från hans kalas. Jag såg lagom packad ut på några av bilderna. Får se om det blir basket idag. Har ringt runt och folk verkar det vara tillräckligt av, vädret känns väl inte helt stabilt däremot. Spännande.

Vann lite tradera-auktioner igår. Utökar min megadrive-samling ännu mer. Snart får det fan vara stopp alltså. Till och med jag börjar tycka det är mycket, mycket och mäktigt! Annars var det absolut inget speciellt som hände igår. Eller jo! Demot till Bioshock släpptes. Den andliga uppföljaren till System shock 2. Det var ett riktigt dajligt demo. Otroligt härlig stämning i spelet, älskar den här retro 40-tals-kitch-saken de har i spelet. Påminner mycket om stämningen i Fallout...fast under vattnet och 1960-tal istället för efter ett nuclearwar. Det enda jag kan klaga på hittils är att spelet verkar vara lite för mycket styrt och lite för lite frihet i att experimentera med saker (jag jämför såklart med det underbara System shock 2.

Körde även Stranglehold-demot igen. Stranglehold är uppföljaren till Hard Boiled, fast i tv-spelsformat. Hard Boiled är en av de dajligaste HONG-KONG actionrullar jag sett (obligatoriskt att skriva HONG-KONG med stora bokstäver). Chow yun fat är alltid lika dajlig, digital som riktig. Spelet beskrivs bäst som en uppumpad Max Payne med riktigt cool fysik. Det BLIR ett köp, helst en import av den amerikanska special edition där just Hard Boiled medföljer i en hd-version på samma blu-ray skiva.

Lärde mig nytt knep i bomberman igår. Ju senare man plockar upp bomber med den blå handsken, desto snabbare smäller de när man väl kastar dem. Har länge misstänkt att så var faktumet, fick äntligen chans att prova igår. Det är riktigt giftigt ifall man kan hantera det.

Baskkettoman!

Har nu samlat ihop pojkarna för basket. Klockan 14.30 bär det av! Fram tills dess skall jag sitta och pilla lite med en ny design på sidan. Spelade en runda Shadowrun innan, precis när jag var inne i ett streak quittar servern! FUXXOR!

Blood glasstenar

Såg Blood Diamonds med Deceiver. Mycket bra. Kanske lite väl blödigt, Leonardo fortsätter att imponera på mig. Mycket bra! Många positiva saker att säga, men ni får själva kolla på den och uppskatta den.

Slängde igång Project Zero 3 till Deceiver. Han suckade djupt och ville inte spela. Han förstår inte bra spel helt enkelt! Men så är det när man är WoWare. När jag slängde fram en iskall 1½L cola till honom blev han som ett barn på julafton. 
Suttit och smaskat högt för sig själv. Han gillar nog Cola mer än vad jag gör. Det säger inte lite om det hela.

The evening continues.

Hittils har min dag bestått av svettande och trötthet. Undrar om det är sviterna från festen igår, eller bara beroendes på det horribla vädret vi har här (kvavt DELUXE). Det åskade dessutom i hur många timmar som helst, bara muller och en bit bort, ingen powerdown behövdes, min dammiga jättespak som två man måste hänga i för att häva ner klarade sig denna gången också!. Traggade lite med Kamido imorse, resultatet blev att han kom förbi. 
Körde lite Tekken 5: DR till ps3 och undersökte ifall delayet i vissa ps2-spel på ps3 berodde på uppskalningen eller det var allmänt. Allmänt kom vi fram till, emulationsproblem? Anyways, körde 20kr spelet Piyotama till ps3. Ett pusselspel som bäst beskrivs som en mix av columns/puyopuyo/bust-a-move fast med en twist. Kändes rörigt till en början fast efterhand började man förstå knepen och strukturen på spelet. Kan nog blir riktigt roligt när man lär sig det ordentligt.
PIYOTAMA    

Fick tillbaka pengar från Spyro 2 som jag köpte i playstationstore. Det är rätt schysst av dem, har upptäckt att det inte funkar särskilt bra heller. Det hänger sig när man använder teleporter. Då är det inte roligt att köra alls. Drog hem demot till Stranglehold till 360. Det var förvånansvärt roligt. Jag kan se ett köp på det, speciellt då man får Hard Boiled i HD till. Till ps3 såklart.

Åter till gårdagens fest.
De första att åka hem var smörrebrödet och k+@. Förståeligt då de har en liten tvååring att ta hand om. Gled mest runt på festen, traggade och drack, det där vanliga. Käkade en massa werters orginal, utmärkt fyllemat fyllegodis. Det var riktigt roligt att tragga med Adam, har inte sett han på många många år. Kramade såklart om Gnu en massa under kvällen.

Det var ett kassettband med någon bulgarisk artist vars låtnamn enbart stod med krylliska bokstäver. Jag, Emma och Gnu lyssnade på det i kanske 10 minuter sedan ville massa andra folk stänga av :(. Har en utmärkt indikator i när man skall börja lämna en fest. När ciggarettpaketet som man öppnade när man kom till festen börjar ta slut. Funkar nästan alltid för mig. Vi hade någon ballonglek som innefattade samlagspositioner med en ballong mellan parterna, laget som var snabbast att smälla 3 ballonger i respektive 3 positioner försvann. Roligt roligt. Mina Ox-någonting som jag grillade var förbannat goda. NOM NOM NOM. Kan fortfarande inte glömma smaken och glädjen som spreds när jag käkade.

Under kvällen fastnade även mitt huvud i en jättelik pincett (fråga mig inte!), kanske kommer upp bilder på det. Vi lärde Emma "du är fan-leken" också, hon snappade upp det rätt snabbt. Hoppas bara hon kommer använda det lika frekvent som vi gör. Hemfärden var lugn, förutom några tillfällen då mina ögon hade svårt att hålla sig kvar på vägen (lätt åksjuk + onykter = åksjukhet extra stark). Var en mycket trevlig fest allt som allt, kanske mindre mygg hade behövts. Var nog ett äkta smorgasbord för dem. Efter jag hade kommit hem hade jag tydligen varit så pass närvarande att jag satt in cola i kylskåpet. Det var guld när jag gick upp i morse.

Vad för spel skall man nu köpa för de pengarna man fått tillbaka från Sony? Bra fråga! Får ta och undersöka lite. Kanske inte blir något förrän om två veckor.

Deceiver kom precis förbi. Hans bil la av i bromölla-rondellen. Kamremmen eller liknande som brustit, allt bilsnack är mumbojumbo för mig! Han ser lite törstig ut. Skall jag berätta att jag köpte en cola åt honom, som as I write ligger i frysen och blir härligt kall? Njae, jag håller nog på det lite till. Blir han extra glad sedan. SCHEMING :D Får se vad kvällen består av, film och cola? Nej, film, cola OCH spel, det låter bättre! 
Smörrebrödet har för övrigt hittat ett trådlöst nätverk i hans byggnad som är oskyddat.
Det är ju det jag sa! Vi kommer bli spammade av honom igen ;)




Alldeles för tidigt!

Ugh. Som sagt, jag var packad igår. Blev ju inte bättre av att man fick för sig att ta en klunk whiskey när man kom hem. Slutade med att jag la mig på soffan med en plastpåse i andra näven för säkerhetsskull. Fast efter att ha däckat där i någon timme kunde man lungt krypa över till sängen och sova vettigt, det var grymt skönt just då. Att man vaknar tidigt är drygt, jag är inte direkt klarvaken men definitivt inte "gå-upp-klockan-5-till-jobbet-trött".

Får försöka komma ihåg resten av kvällen och sammanfatta den lite.

Just det. Sugah D anlände. Blev såklart massa tragg. Pappa Jürgen var grillmästare och gjorde ett alldeles fenomenalt jobb. När vi väl började grilla var det inte många där dock som oftast kom precis allihopa när vi väl hade grillat en liten stund. Kommer inte ihåg vad alla heter men Crazy-mange, mini, mini´s syrra + pojkvän,  svav, fröet, fröets respektive, kris, luk, timander, Adam, Adams respektive och andra. Hade mycket trevligt. 
Kommer ihåg att Emma envisades med att göra botten upp med mig. Vafan, jag dricker ju inte ens vin, gentleman som jag var svepte jag dock allt hon kom med, gentleman eller dum, fortfarande inte rett ut det hela. Skepparens bastiljoner vad mygg det var där igår. Jag med flera stod och dansade på plats, som tur är hade vi musik igång på en gammal kassettbandspelare, det var härligt oldschool. Till slut fick vi först ut bug-zappers (tennisrack) efter ett tag kom Luk ut med myggspray och vi var som, just, myggor på bar hud. Alla använde det. Funkade bättre än innan. Kvällen förflöt lungt och bra. Crazy mange spelade gitarr, han får spela för han är riktigt grym på 
det! Annars brukar det vara lite trubadur-varning. Traggades en massa om facebook. Får kolla upp det. 
*Kollat upp det* Verkar skumt. Måste bli medlem för att utnyttja tjänsten! MEN OM JAG INTE ÄR MEDLEM HUR VET JAG ATT TJÄNSTEN ÄR BRA? Det kan man fråga sig.

Fortsättning följer.






Packa(r)d bell

Satan, det var länge sedan jag var lika packad som jag är nu. Varje uns i kroppen går åt till att hålla tankegånger här korrekt. Mina armar vill bara sträcka ut sig och hänga, mina ben vill röra sig, hjärnan går i nonstop varv, mina ögon vill springa ifrån varandra på obehagliga sätt och slutligen mina tankar, de vill verkligen vandra iväg i andra tankebanor än de jag försöker just behålla nu. Det är en episk strid, kanske den mest episka utkämpad i mannaminne.

Kvällen har alltigenom varit lyckad. Började lungt när jag anlände hos gnu klockan något i 6 efter att ha stött på smörrebrödet. Fick träffa Emmuz, Gnus flickvän. Trevligt. Smörrebrödet och ketchup hade redan anlänt. Inte långt efter anlände även Sugah D. Sedan blev det grillning och satan vad gott det var. Nej, nu orkar jag fan inte skriva mer, det snurrar för mycket. BLARGH

When the going gets stressigt, the stressigt gets going!

Blargh, har haft fullt upp större delen av dagen med att tvätta och göra diverse ting. Undrar ifall det var jobb-träff uppe på Arnes, träffade 6 fd arbetskamrater där på en och samma gång. Massa hejande. Efter en nyss inträffad incident har jag faktiskt fått ett lugnare schema fram tills Gnu´s kalas. Bra. Tur i oturen. Allting färdigt förutom rakningen och duschen. Det tar man precis innan man sticker. 

Ser oerhört mycket fram emot grillningen. Köpte en 1kg flintastek och två ox-någonting. Såg riktigt goa ut. Spektaklet följs med potatissallad och 3 solsprängda frallor (solsprängda?).
MAAAAT NUUUU! Även fixat med skjuts hem inatt.

Vad jag ogillar just nu:
  1. Att skånetrafikens hemsida visar en buss som inte börjar gå förrän den 20e.
  2. Att man inte är hos Gnu nu!

3, 2, 1.. Bomberhoff! DEL JÄVLA TVÅ!

SATAN! Eftersom hela inlägget jag skrivit försvann får jag skriva igen.

Luk och hans kamrat Kris (korrekt stavning?) var på besök hos mitt ikväll. Luk hade köpt en Dvd med Chris Cunningham (mannen bakom ett antal av Aphex musikvideor, om inte alla) over in the states, som han nyligen var hemkommen ifrån. Kom på att dvdn antagligen var regionslåst till Amerikat, jag var korrekt. Då kunde vi varken köra den på ps3 eller 360. Efter mycket funderande och lite handling (lika lite hjärnaktivitet) försökte vi köra den via Linux på ps3. Tyvärr är jag extremt noob så hela det projektet gick åt helvete. Fick visa upp lite andra roliga saker. Körde bl.a. Demot till Heavenly sword (som är alldeles för kort) och visade massa trailers. Mgs4 gameplay-trailern ser underbar ut. Friheten inom rörelsemönster i det spelet verkar för dajligt för att vara sant. Imponerar djupt på mig fortfarande. Imponerade nog minst lika djupt på Luk och Kris. Drog även igenom warhawk (ser roligt ut) och nya Ratchet n Clank (ser underbart ut).

Efter lite härjande började vi spela Bomberman Live till 360. Luk var ordentligt ringrostig. Inte i närheten av sitt gamla forna jag, till hans försvar var det faktiskt många år sedan vi spelade Atomic Bomberman till pc. Det var roligt ivarjefall. sista rundan begick alla spelarna självmord utom jag. Många LULZ kom där.

Fick även visa upp mina skills inom tv-spel när Kris frågade ifall jag kände till något snes-spel där man var två ninjor, röd och blå som sköt kedjeliknande föremål ifrån sig. Det var ganska exakt hur han fraserade frågan till mig. Mitt svar var - Det låter mer som Nes-spelet Blue shadow från Natsume. Efter Kris hade googlat visade det sig att jag hade rätt. Natsume var developers och Taito hade publiserat spelet, alla vet att det är developers som är viktigt, inte publishers. Folk kan ju bli lurade. Som i fallet med projekt Sylpheed till 360. Undrar hur många det är som köper det spelet i tron att Squeenix har gjort det och inte bara är publishers. Stackars krakar. Ett för övrigt underhållande spel. Men eftersom det är SP har det lagts i min "for a rainy day"-hög. Eller "when internets break down/nuclear war/atomic holocaust without internet connection"

Mitt funderande över en present till Gnu har nog kommit till sitt slut. Efter lite diskuterande ikväll med Luk har vi preliminärt bestämt en gåva. En stor gåva till en stor man. Inga avslöjande här dock, vet aldrig när Gnu får intorweb i sina händer och bestämmer sig för att besöka den mest välbesökta, lästa och kommenterade bloggen på hela nätet.

Såg att det danske smörrebrödet hade ändrat undertitelföljden i sin blogg nu. Nu står familj före Wii. Mer politiskt korrekt om jag själv får säga det. Har jag bidragit med ännu en faktor till tråkigheten och moralen här i Sverige. Suck.

Blir nog ingen basket idag. Skall höra med pojkarna om det går lika bra lite tidigare på lördag istället. Passar nog bättre för några stycken. Får även passa på att leta upp en bollpump, för även om det gick att spela med min halvsumpiga boll var det absolut ingen angenäm upplevelse. Dålig studs, dålig kontroll. Positivt är dock att det absolut inte gör lika ont att få den i ansiktet.

Nej, nu är det läggdags. Läggdags som i att lägga sig och spela Puzzle quest that is. Gick upp en level igår. Är färdig med träningen för yxa nu, har lyckats få jätte-bröderna till att sluta fred med varandra. Nu skall vi besegra någon extremt stark minotaur, tänkte först levla lite. Grinda i pusselspel. Den dagen trodde jag aldrig skulle komma. Vad kommer härnäst? Smarta WOW:are? hehe, förlåt mig Cassius, Temudjin och Deceiver.:D

Saker jag gillar nu:
  1. Att det inte finns några myggor här fast jag har fönstrena fullt öppna.
  2. Att det är fredag och blir grillning ikväll.
  3. Att Stranglehold till ps3 är regionsfritt och inte alls blir uppskjutet.
  4. Att det är hyfsat svalt ute.
Saker jag inte gillar nu:
  1. Updateringen av europeiska playstationstore.
  2. Att varken Kraftwerk eller Les Rhytmes digitales har släppt skiva på länge.
  3. Kommer säkert vakna tidigt idag med. Fan.
Fan vilken fet spindel jag ser på väggen. Den borde du se tnollbe! Han hade lätt kunnat krama om dig enbart genom att böja 2 leder på sitt cephalothorax. Kanske skulle gå bort med flugsmäcken och säga hej på ett vänligt och alldeles för våldsamt sätt. Jag är selektiv djurvän. Som de flesta andra här på jorden skulle jag tro. I AM GOD!

It´s A REVOLUTION!

Daneman har inte bara skaffat sig en laptop, han har dessutom skaffat sig en stationär dator!

ZOMG!

Nu kommer vi alla bli spammade igen :(

Inre ondska!

Det är vad mina muskler består av just nu, ondska som vill mig ont. Gnager i alla leder och äter de sakta inuti...eller så är det bara träningsvärk. Träffade en fd arbetskamrat precis utanför huset. Han sa upp sig för att arbeta åt sin fader istället som har hand om skötseln av diverse parker och kommunala områden. 
När jag gick ut för att röka kom han förbi glidandes med en stor gräsklippare (vet inte vad 
själva namnet är på sådana man kan åka på, åkergräsklippare?) Vi hälsade på varandra och stod sedan 
med diverse tugg i några minuter.

Luk ringde nyss, skulle komma förbi sedan. Nu är jag faktiskt sugen på basket igen.
Fan vad gött det var med riktiga skor. Jag har fortfarande inte kommit på vad jag skall ge Gnu i 
födelsedagspresent. Kanske skulle diskutera det  med Luk. Det hade varit roligt att ge honom
något riktigt harvat. Nu över till lite tv-spelstragg.

Metal Slug anthology!
Vilken samling! Oj oj oj. Helt underbart med alla metalslug-spelen som släpptes
till Neo Geo (och diverse konsoller) på en skiva. Inte svårt i sig, men underbart! 
Detta är, som jag har sagt många gånger innan, himmelriket inom pixlar. Spelen är ju såklart Nazi-svåra. 
Dock lika roligt att bara panga lite då och då. Min favorit av alla spelen var Metal slug X, 
faktumet verkar inte ha ändrats såhär i efterhand.


Saker jag avskyr idag:
  1.  Radbrytningen i denna jävla bloggen.

Warhawk!

Alright, var bara tvungen att slänga upp denna bild.image28

Serverklustret till warhawk. Beståendes av rackmonterade ps3. Mäkta imponerande!

75st x 599$

Slapphet deluxe!

Har spenderat större delen av kvällen med att ligga på soffan och titta på tv, spela tv-spel och småsova. Underbart underbart.Det var länge sedan jag kunde låta min kropp bestämma rytmen istället för väckarklockan. När jag vaknar får man väl ta tag i sitt megadrive-spelande, har varit lite lite med det den senaste dagen. Ähm, vet inte riktigt vad jag skall skriva. 

Bättre inte skriva än att skriva skit!

Godnatt för inatt!

One down, many to go.

Då har man överlevt basketen idag också. Fan vad skorna var bekväma. Och de hade bra ventilering vid tårna. Mycket trevligt. Gänget idag var: Jag, Snoffe, temudjin, juggen, björne, frasse och någon samuel. Tyckte först de sa Samwell. Givetvis kan man inte tänka på annat än samwell - what what (in the butt). Hade god lust att proklamera det högt och tydligt vid flera tillfällen under matcherna. Tyvärr hade jag den goda smaken att hålla käften stängd.

What what? in the butt!

öhm, ja.

Angående kondisen hade jag inte tappat någonting, för jag hade inget att tappa. Det kändes faktiskt skönt. Kommer ha fin träningsvärk i benen imorgon. Fotlederna känns också lite använda. Allt som allt var det lyckat. 2h basket.
Får se ifall det blir av på fredag också.

Saker som är bra med Kristianstad...

  1. Sushi
  2. Spelaffären (ebgames, och ja, de är dyra)
  3. Paw  och Gazi.
Har precis kommit hem oskadd och hel från kristanstad. Staden full av göbs.
Färden från Näsum började bra. Regn och svalt. Tyvärr slutade det att regna halvvägs till Bromölla.
Mötte upp med humörskägget efter att mitt tåg från Bromölla blivit försenat 12 minuter. Väl på plats var det direkt jakten på skor som började. Solen hade tydligen bestämt sig för att vara extra stark just idag, varmt så in i. Hittade till slut ett par schyssta reeboks på Team Sportia. 599kr. Får springa in dem om någon timme. Därefter gick vi bort till någon kök/inredningsaffär vars namn undviker mig just nu. Som vanligt när man går in får man noja att allting kommer gå sönder. Sedan gick nojan över till något slags begär att verkligen börja kasta kastruller över hela affären för att se hur dyrt allt blir som går sönder. Ett slags highscore-spel. Som en blandning mellan crash i Burnout och kommande spelet Pain.

Efter att humörskägget hade förbrukat sitt presentkort på någon kastrull gick vi vidare. Kom på att vi behövde ett adsl 2/2+ modem som klarar 24mbit. För lång kö på Kjell o Company, blev jme-data. Mitt streak på jme-data gick vidare, mitt streak är att jag tar en pryl och tittar på prislappen, och väl framme i kassan har just den prylen blivit en hel del billigare. Tog ett modem för 499kr (var inte så noga, skulle bara ha vad som) väl i kassan gick det på 299kr. Sparning GET! Nästa mål fick bli mat, Sushi till mig, och dricka till humörskägget. Därefter njöt vi av en romantisk Milkshake på McD (Milkshakes är det enda vettiga de har på McD) Tyvärr var päronsmaken inte av någon större klass. FAIL GET.

Passade på att köpa Metal Slug anthology till ps2. Klassikers deluxe. Fan vad dajligt, 299kr också!
Hemvägen spenderade jag med att lyssna på musik och spela Puzzle quest till DS.

För övrigt var det en dajlig äldre herre som blev framskjuten i rullstol när vi precis kom till team sportias fönster. Där följde ungefär denna konversationen:

Rullare/skötare/fru? - hmm hmm hmmm
Äldre herre - stanna.
Rullare - men vaddå?
Äldre herre - STANNA HÄR
Rullare - varför då, det är ju bara en sportaffär?
Äldre herre - Men jag skall titta i rutan.
Rullare - Suck, ja, du får väl som du vill.
Äldre herre - NOM NOM NOM (smaskade på tuggumi och tittade på bikinibrudar i fönstret)

Äldre herren hade en arm som var smal och förvånade mig att den själv orkade lyfta sin tyngd, ännu mer att den orkade sin tyngd + paketet med tuggumi. Skall försöka sluta lägga märke till cpiga saker.

earlyworm catches the whale.

Blarghahgh. Fan, är nästan för trött för att sticka till Kstad, tyvärr är behovet av skorna alldeles för stort. Jag har ingen som helst lust att röra mig what so evAH från denna positionen jag är. Satan också. BLARRGAHGHAH. Nej, får se detta som uppvärmning inför basketen. Bra att vädret inte är sådär överdrivet bra ute, kanske kan man gå i Kstad utan att svettas ner till normal BMI. Får se hur många vi väl blir på basketen sedan. Tillräckligt många hoppas jag.

Blargh, nej, dags att springa och duscha och annat stök, bara 40 minuter tills bussen går.

Medvetna fel is the shit?

Måste bara slänge upp detta lite snabbt!

Daneman!

"DaneMan's Oas
Om bloggen.

Denna bloggen är dedikerad till saker jag tycker om, WII, min familj etc."

Sådär står det på din blogg. (http://daneman.wiisus.se)

Är det inte lite roligt att Wii hamnar före min familj?

Garvar gott varje gång jag ser det.


Vill du ha ett toalettlock på örat?

Har fortfarande kvar mitt lock i örat. Irriterande, inte så farligt, men fortfarande smått irriterande. Fick en ohelig lust att fuska ihop en handritad bild på humörskägget. Tog väl ca 30 minuter. Skall ha den till bakgrund om några dagar. Får göra om den till gråskala först.  Del av kaka.

Hittade rolig fakta idag, jag visste inte att megadriven körde med högre upplösning än snes. Intressant. Förklarar kanske varför den användes till många och bra shooters. Tillbringade lite tid med n64an ikväll. Körde lite mer Tetrisphere. Nog den bästa tetris-spinoffen som gjorts. Jag betraktar inte Lumines som en spinoff. Varken det eller columns. Oj, nu blev jag sugen att lyssna på musiken i Columns. Kommer inte ihåg vad låten heter, kraftigt grym är den! Letade upp en youtube-video med den.


Mmmmm. Brukade spela just den melodin i Beatmania till pc, fast där var den lite uppspeedad och mer arrangemang bakom den. Slingorna i den flätas nästan ihop lika bra som en 14 sek lång snutt ur Forbidden forrest till c64. Just de 14 sek är bland det bästa jag har hört när det gäller harmoni i 2 slingor.

Forbidden Forrest var för övrigt ett grymt spel, blev alltid så rädd för alla monster när jag var liten. Men det blev väl samma sak som med mina alien-mardrömmar. Att jämt och ständigt drömma mardrömmar om aliens tyckte jag blev lite jobbigt i längden, vilket resulterade i att jag tillförde Super Mario in i drömmarna. Bisarrt, ja visst! Resultatet blev i alla fall skön sömn för all framtid...när det gällde aliens. Att man har haft några freakade drömmar om spindlar sedan är en annan femma.

Ett vinnande koncept!

Drömmer du dåligt?
Tänk på Mario...

Roligt att jag lyckades styra mina tankar så pass att jag fick in honom drömmen... i efterhand är jag nästan lite imponerad av mig själv. Och folk säger att tv-spel är dåliga för en :D

But if you rather see my fancy footwork...
two step, two step, two step.

Chromeo och Daft punk har ljudats fram ur mina högtalar ovanligt mycket de senaste veckorna. Det finns en live-koncert med Daft som heter Coachella (tror det är korrekt stavning). De kör några riktigt grymma mixar av sina alster. Face to face-remixen är inte av denna jord, sanslöst grym att mixa ihop två låtar samtidigt och få det till att låta som en tredje. Lyssna bara på sätter de har använt Harder, better, faster, stronger. Underbart! Youtuba!

Chromeos Los Angeles koncert var också riktigt grym, den är rätt ny, bara till att youtuba!

HumörSKäGGet!

image27

Allas vår hjälte!

Hot like a oven in here!

Djauvulen vad det är varmt om dagarna nu. Var precis inom Arnes och köpte mig ett 6pack Sandwiches. Alltid lika dajligt att nom nom nom:a på. Jahapp, då har man full planering inför morgondagen. Först till Kristianstad och köpa nya skor att använda till utomhusbasket, sedan just spela basket utomhus. På kvällen vet jag dock ej vad som händer. Skall i vilket fall som helst bli dajligt att komma igång med basket igen. Nu är det ju definitivt väder 
för det, kanske lite för bra väder också?

Lyckades för övrigt ta mig till bana 11 av 12 (tror det är 12, det står 12 på han som ligger etta på highscoren) i Snake rattle n roll. En månbana, med enbart en fot som hoppar omkring och 2 stenar som rullar runt. 
Lyckades inte klara av den. Vad skall man göra?


Shake battle n doll

Snake rattle n roll är ett roligt spel, men har en del problem med sitt perspektiv. Generellt sett, jag vet dock inte varför, gillar jag nog spel i denna vinkeln (isometriskt) mer. Brukar vara lite mer kluriga och plattformshoppande. Se bara på The immortal (nes/megadrive), Head over heels (c64/atari), Equinox (snes), Diablo 1/2 (pc/psx). Alla riktigt bra spel. Åter till saken. 

Det är vanligt förekommande med elaka hopp i spelet, leaps of faiths som jag brukar kalla dem. 
Hopp där man blindt måste hoppa till en del av banan som inte är med på skärmen.
Ett annat elakt parti var dessutom när man skulle ta sig ner från en flygande matta,
att hoppa ifrån mattan gick inte, då dog man, däremot att bara glida ner från den i risk av att missbedöma marken och eventuellt DÖ gick väldigt bra. I övrigt väldigt underhållande. Det skall ju vara svårt!



Earache schmearache

Vaknade idag av att ha sovit på örat igen och som vanligt resulterade det i ohyggliga smärtor när man skall vika ut det. Smärtan gick snabbt över, tyvärr har locket för mitt vänstra öra inte försvunnit ännu. Det är otroligt störande, och när jag har lock så är det inte bara att allting låter mer dämpat på det örat, utan det tjuter likaså och alla höga toner får ett skärande ljud, som om någon tog och skrapade på min trumhinna samtidigt som denna skrapan visslar högt och falskt. Tur är att jag har haft likadant innan och vet att det brukar gå över efter en halv dag eller där runt. Är bara lite jobbigt att hela tiden försöka få bort det genom att svälja, gäspa, spänna öronen och alla andra småknep jag kan för att få bort mindre lock.

Började spela Batman till megadrive igår. Hittils är det ett godkänt spel men inte mycket mer. The adventures of Batman and robin är mycket roligare. Det positiva i detta spelet är att den följer första nutida batman-filmen. Funderar på att lämna det och spela något roligare istället. 

Glodde på lite olika klipp av Dark Castle på youtube igår. Nu har jag ivarjefall sett när någon klarar det, dock tror jag att han fuskade med liv, likaså att inte plocka alla föremålen i gångarna är fusk. Här hoppade han direkt mot the black knight. Mygel på hög nivå. Folk som klagar på megadrive-versionen och säger att orginalet till macintosh är bättre...iofs har jag inte spelat det till machintosh, men vad jag ser så verkar spelet till md vara överlägset inom allt förutom några petitesser inom musiken/samplingarna.

Star trek the next generation, underbart underbart. Mäkta dajligt avsnitt idag där Riker blev halvt om halvt galen. Jag trodde jag sett alla avsnitten men det hade jag uppenbarligen missat. Mycket bonus att reklampauserna just under det är så korta. Folket på 6an insåg nog att lägga in mycket reklam under detta program skulle resultera i otäckheter. 

Nej, åter till att slappa.


Dvärgsvamp?

Hittade denna via Kotaku.



Svampen var en seg fan, nästan lika seg som den förbannade flugan vilket har dedikerat sitt korta onödiga liv till att landa överallt där jag har bar hud.

Den onde i gatan.

Satan i gatan vad hungrig jag blev just nu. Har faktiskt inte käkat något idag. Men nog om det.

Jäklar vad jag spöade folk i bomberman nyss, massa folk, verkligen massa massa folk. Bara för att upptäcka att jag inte körde rankade matcher utan player-games. BAAAGGHAAAAA! Besvikelse, gick över till shadowrun istället. Jag har nästan bestämt mig vilket nästa spel att köras igenom till megadriven blir: Batman eller snake rattle n roll. Tror faktiskt jag tar Batman. Något med att jag faktiskt har klarat av det en gång i tiden och att förhoppningar om att det är lika dajligt som batman till nes/gb är. Nej, nu blir det mat och lite tv-underhållning.




Förmedla hit, förmedla dit, förmedla överallt!

Jahaupp, då har man varit på arbetsförmedlingen och arbetsförmedlat sig. Gick snabbare än jag trott! In, fylla i a-kassepapper, snacka med arbetsförmedlare, få handlingsplan utskriven, skaka hand och adjö. Tog allt som allt 5 minuter, om man inte räknar väntan på 20.


Firade min mentalt viktiga seger igår med att inte spela något alls. Satt mest och läste manga, en manga som jag inte läst något av på länge; Eyeshield 21 av INAGAKI Riichiro (författare) och MURATA Yusuke (artist). Handlar om Amerikansk fotboll (vilket är tråkigt) men killens tecknarstil är verkligen underbar. Han har en mjukhet och hårdhet som jag knappt har sett maken till. Författaren vågar spela på clichéer genom att han vänder dem mot sig. Karaktärsdesignen är också mycket bra. Ser fram emot att läsa mer av den.
Kobayakawa Sena, lagets running-back  
Hiruma Youichi, psykotisk alv-liknande lagledare som älskar övervåld.

The show´s over people, you can go home now! Schoo, be gone!

Idag skedde det. Efter att jag hade laddat upp med Cola och cigg (C&C OLDSCHOOL) blev drömmen sann. Enbart efter 1½h spelat dog besten! Monstret jag har varit besatt av i en vecka...ganska nära faktiskt. Nu kunde jag sluta känna mig som Don Quixote, inga väderkvarnar kvar att besegra, inga YEEEHAAAWW-skrik kvar att trycka i ilska, inga färger som resulterar i illamående vid blotta synen. Jag är fri. Ondskan är besegrad!

Jag klarade precis Lotus Turbo Challenge.

Efter att ha lärt mig exakt alla hinder och powerups placeringar utantill (jag kan till och med säga i vilken ordning alla svängarna kommer) lyckades jag glida i mål efter tiden hade gått ut. När jag passerade checkpointen för att börja på sista sträckan hade jag ca 5 sek över, och ändå resulterade det i att jag var tvungen till att muddafuggin´ glida in i mål. Första sträckan FÅR man inte bli träffad på. Det spelet var elakt. Jag känner mig stolt, fri och ledsen...HA, JAG ÄR FAN BARA GLAD! The chase is NOT BETTER THEN THE CATCH! Så underbart att passera den röda flaggan.

Sitter med spelet igång nu bredvid mig och diggar med till musiken, ångesten börjar släppa och jag kan äntligen sätta tänderna i ett nytt spel med full koncentration. Nu får vi se vilket nästa spel till klippning blir. Jag hoppas att det blir en lika rolig följetång. Med darrig röst tackar jag nu av spelet och ställer tillbaka det i hyllan.
Tack för utmaningen!
Tack för musiken!
Tack för underhållningen!
Slutligen, tack för inspirationen...
image22

You may now rest in peace!





En liten bonus såhär på slutet. Ni får ursäkta den riktigt usla kvaliten.
Jag tog bara vad jag hade till hands.

It´s over 10000!

Yeapp, då misslyckades man med att lägga sig på 9999 i gamerscore. Kom precis upp i 10004. Och det var inte ens jag som tog den sista achievmenten!

Just fina vänner man har >:(

Busy busy, little missy!

Igår var en upptagen dag.

Dagen började tidigt och hårt. Vaknade redan vid 8 på morgonen. Humörskägget låg och sov djupt, han hade precis krypt ner. Satte mig och surfade lite, kort därefter fick det bli frukost. Fick ett samtal från Kamido och cassius om att de skulle komma hit och härja lite. Sagt och gjort. Någon timme senare dök de upp, Kamido 
passade även sin flickväns syrras barn. Satt och spelade en massa och diskuterade om ps3 som cassius precis hade köpt. Mitt i allt fick Humörskäggets arm ett ryck och började skaka, resulterade i att han vaknade och tittade på oss. Han blev nästan rädd men mest förvånad. Där satt vi och spelade Megadrive och andra tv-spel i några timmar.

För att fira Dynamite Headdys release på VC spelade vi det lite via emulator på min tv. Underbart, underbart spel. Vackert och färgglatt, roligt och intensivt, spännande och svårt! Tack Treasure, det är precis därför ni är mina favoriter.

Ja, efter Kamido och kompani begett sig satte sig humörskägget och spelade lite 360, jag la mig i soffan och sov. Sömnen kom som en skänk från ovan efter att bara ha sovit några timmar inatt.

Vaknade av att Roten kom hit med pizza till sig. Humörskägget vaknade såklart när han kände att pizza var i hans omedelbara närhet. Det hela resulterade i att humörskägget beställde en panpizza till sig själv...omedelbart!
Fick resterna av rotens pizza. Det var gött med lite snacks direkt efter att ha vaknat. Roten tog och spelade lite stunts online i Flatout, hans nya favoritspel. Själv tog jag några timmar på megadriven med diverse spel.

Ben Dover kom förbi på kvällen. Egentligen skulle han komma på söndagen, fast efter mystiska omständigheter visade det sig att lördagen passade bättre. Passade på att klämma in någon timme shadowrun runt 20.00.
Började härja med humörskägget eftersom han inte ville se Simpsons - the Movie. Resultatet blev en kompromiss av att han spelade Bf2 på datorn medans vi glodde på filmen via ps3an. Det är rätt bekvämt med Linux (yellow dog linux om ni nu var nyfikna på vilken distro det var). Kommer ärligt talat inte ihåg mycket mer av kvällen. Spel, musik och vänner skulle jag nog sammanfatta det som. Humörskägget somnade innan mig ivarjefall. Ja just det, spelade bomberman miss i nassen när han sov. Spöade alla i matcherna utom en, det var en riktigt grym bombare. Grym teknik var den främsta egenskapen.


Nothing to see here, carry on!

Varit för upptagen med vänner, sömn, spel och film för att blogga.

Tar igen det imorgon.

Still a.wake, Alan wake!

Goeb! Sitter med pattpung, humörskägget och gnu. Spelar lite random tv-spel med dem. Fast det blir nog sängen för mig nu, har trots allt varit uppe sedan 05.20.

HÖÖÖP

Drog hem Ghost recon 2 till ps3, känns som att jag fick positivare intryck av det där än på 360. Siktet följde rörelserna smidigare. Annars vet jag inte ifall det är några kosmetiska skillnader. Pojkarna har slängt igång worms och redan börjar det snackas om pakter. Oh vad jag älskar det spelet, tyvärr tar min trötthet prioritet över min hjärna och släcker ner koncentrationsområdet direkt.

Sömn!

Bombermens

blargh, gamle Ben Dover kom över och utstötte lite könsljud idag. Likaså Roten. De spelade lite stunts i Flatout. Efter ett tag fick Ben Dover nog och krävde instant awesomely destruction. Han hoppade ut online och krockade rundor.

Vi skulle spela worms, men precis när humörskägget hade anlänt var det dags för Ben Dover att bege sig.
Slutade med att jag satte mig och spelade Shadowrun i en stund. Idag var det roliga britter. Fick ännu en chans att använda mitt favvo-uttryck; Cockfags. Wonderful.

Humörskägget och Gnu sitter och spelar bomberman mot varandra. De tänkte starta en turnering på enbart två personer, jag blev upprörd. Fan, är sugen att spela Megadrive men är samtidigt makalöst trött. vardagar kan jag vara uppe hur länge som helst, men direkt när det är helg är man sömnig som ett litet barn.

Nästa helg börjar en fin streak med 1 fest varje helg i 3 veckor. Sugah D, gnu och tnollbe. Skall bli riktigt roligt faktiskt, alla är grymt roliga att umgås med. Får väl spöa lite noobs på xbox-live sedan.

Btw, blev arbetslös idag!


Sweet dreams are made of this (O RLY?!)

Under dagen började jag komma ihåg mer och mer av den jätteharvade drömmen jag hade inatt. Just den här delen skrattade jag gott åt.



Stycke ur "DRÖM FRÅN HELVETET" parti ? del?


Av någon anledning är det 1930-talet (eller där runt) och jag står och samtalar med en kamrat på en gata. Då kommer någon asblagad person framvinglandes till oss och börjar tjuta. Tjuten låter mer likt primalskrik från en apa än från en människa. Efter en stund ser jag att det är Birger (Näsums präst), dagen till ära klädd i smutsbrunt och bajsbrunt. Kände inte igen honom först för att han hade en gubbkeps på sig och var alldeles för framåtböjd och nitad. Måste påpeka ännu en gång att han var asnitad. Har nog aldrig sett en så nitad person vid medvetande...förutom Luk på tnollbes altanare.

Ivarjefall.

Birgers mindre närvarande balanssinne gör att han trillar mot min samtalspartner, partnern knuffar nästan direkt upp honom igen, hann inte ens dregla på hans kostym. Resultat blir dock att han trillar mot mig, innan han träffar mig slår hans avgrundsjupt äckliga andedräkt mot mig. Det är som Dr. Pepper och Grapefrukt har gjort barn, de två värsta dryckerna som existerar. Bara detta får mig till att konvulsera kraftigt, tyvärr spyr jag inte, det skulle jag gjort med tanke på vad som komma skall.

När Birgers huvud träffar min mage (han var liten OCH ihopakrupen/böjd) är han snabb som en vessla. Sekunden innan jag skall knuffa iväg honom slår han ut med sin äckligt gamla arm och tar ett helvetiskt 
tag kring mina kulor. Det gör ONT, ojnt och pina, Ont och förnedring, ONT och FÖRBANNAT ONT. Jag krymper ihop några decimeter, hela tiden har han mina kulor i ett stadigt icke-löst grepp. Mitt huvud tittar spastiskt ner mot Birgers gubb-hand och mitt skrev. Det gör ont. Helvetiskt ont. Hans hand verkar mer bestå av ben, senor och stål än något annat. Full med leverfläckar, vissa 
stora som dagens femkronor. Handen är mer besläktad med någon rovfågels klo än mänskliga händer. Varför släpper han inte taget om mina kulor? Tittar in i hans ansikte och ser att han har 
något slags perverst leende på sina läppar, nej, inte bara läppar, hela hans ansikte ler och skiner upp. 

I ett grymtning lyckas jag urskilja "sscdetta harj schag alltit veelat schgöra" Nu var jag verkligen ett 
frågetecken. Varför ville han ta mig på kulorna, och varför ville han åsamka denna smärta? Hade 
han frågat snällt hade han fått ta mig på kulorna i vilket fall som helst. Kommer att tänka på Samson 
(ni vet han med håret) och inser att om jag klipper av hans hår kommer han att försvinna. Fast Birger
har inget hår! Nu behandlar min hjärna faktumet snabbt, inser att det som kan kompensera hår är hans gubbkeps. Jag örfilar av honom kepsen, i samma stund som min hand precis når kepsen och slår
upp den och fortsätter mot hans ådriga åldriga skalle försvinner han. Smärtan borta. Birger borta.
Vad i helvete!

Vad fan är det för drömmar jag drömmer?! Hade gärna kommit ihåg mera av drömmen.
image19

Något sådant såg Birger ut, inte alls likt honom, utan mer en gammal gubbe.
MEN det var verkligen Birger i min dröm, och han såg nästan ut så.
Lägg märke till the claw också.

I can hear them crawling!

Vad bjuder denna helgen i sitt sköte? Förhoppningsvis lite worms, kanske lite Flatout Ultimate carnage...

Kommer även sätta igång med spyro 2 nu. Hoppas en massa kamrater dyker upp!

These words are my own, I hate you, I hate you, I hate you!

image17

3 - 0


Long time, no hate!

Det var länge sedan jag var så upprörd som jag är nu! Kan inte ens komma ihåg det sist. Var nära att slänga kontrollen i golvet och det har jag bara gjort en gång tidigare. Jag har varit nära hela dagen men alltid är det någon äcklig turkos bil som skall sabba för en, det bajsätande spelet är äckligt svårt. BLBLBLBLARARRRGHGHGH! Så upprörd är jag. Och nu har man slösat bort hela dagen också. Suck suck. Aja, jag lyckades ivarjefall få min extra Hdmi-kabel såld idag. Det är ju alltid bra. Bra för att jag inte behöver den och får pengar, bra för att denne person som köper den skall också köpa en ps3. Gött, nu är det inte bara jag och Kamido som är new kids on the block.

Har inte ens spelat bomberman idag, har jag glömt bort det?

Iskall ramlösa citrus är förbaskat gott!

Under helgen skall fan Lotus turbo challenge klaras av! Vare sig det vill eller ej! TAKE IT! TAKE IT LIKE THE BITCH YOU ARE!

Two times, two times, two times!

Två saker jag ogillar just nu. Ogillar väääldigt mycket dessutom.

1. Myggor. Jag är villig att acceptera konsekvenserna av att vi utrotar myggor. ALLA konsekvenser.

2. Att digital-tv bestämde sig för att flippa om alla tv-kanalerna för mig. Nu ligger t.ex Kanal 5 på 16 osv. Dags att lära sig allting igen.

Ouvery and out!

Sneaky Stabby deady!

FUXXOR! Hela mitt inlägg som jag skulle precis lägga ut bara försvann! Djävla vacuum.

Nåväl, här kommer det någorlunda samma igen.

Slängde mig över shadowrun när jag kom hem och hade duschat. Fick inget spelat av det igår. Alltid lika roligt att teleportera sig upp/bakom folk som är helt oförberedda och slasha deras ryggar. Att de sedan får ett "mortal wound" som endast en resurrect kan fixa är ren och skär bonus. Slutade spela för en liten stund sedan. Var för 
många amerikanos som höll låda. Börjar likna lite Halo 2 . Mer folk som spelar det nu än innan. Antagligen är förklaringen alla mindre begåvade skribenter vars tafatta försök 
att genomskåda den mindre vackra ytan misslyckades totalt. Iofs har alla olik smak. Fast min röv 
luktar bättre än andras 

Tisse: Tack för länken till stället där man kunde köpa kopior (inkl license av Daft Punk) av deras hjälmar. Bara till att börja spara. Undrar hur mycket extra det kostar att få de moddade med just röstmodulator. Mer än vad jag orkar spara ihop antagligen. Synd. Riktigt grymma!

Daneman min kära Danske smörrebröd, när får jag träffa ditt vackra ansikte igen då?
http://daneman.wiisus.se <--- Danemans blogg, länkar han till mig, länkar jag till honom.

Jag skrev för övrigt att jag inte var trött igår. Jag ljög tydligen, kommer inte ihåg att jag var trött men måste ha somnat omedelbart. Det eller ninjas som bröt sig in och dunkade något i huvudet på mig.

image16
Daft punk - Legender...och vansinnigt coola!

Farligt att blogga före frukost!

Har hört att det är farligt att blogga före frukost. Vi testar.

Jag vill ha en sådan hjälm daft punk har i sina videos! Då skulle jag aldrig visat mig igen. Utan hjälmen alltså. Kopplat en röstmodulator till den också, kunnat haft olika inställningar beroendes på vilket humör man är på. Glad som en skolflicka - Darth Vader. Arg - Robotarna från spelet Berzerk! osv. Hur grymt hade inte det varit?

Push it to the limit! + 300! + SPARTAAAAA! -100 och -spartaner = 1 Augusti

image14

Man ser tyvärr inte alla 200 spelen då jag har flera utan fodral och ett antal liggandes ur bild.
Men ändå! Imponerande ifall jag själv får säga det. Detta trodde jag aldrig den julen jag fick ett
megadrive och sonic + sonic 2... Som jag själv fick betala halva för.

Glodde på Pusher med laban idag. Klassiker. Grymt bra film. Till och från filmen battlade jag ännu en gång med Lotus turbo challenge. Klarade nästan det, blev arg och stängde av spelet. Det är sista banan också, ivarjefall enligt baksidan på fodralet. Hoppas innerligt att det inte kommer bli en ny "Dark Castle" för mig. Chuck rock 2 var roligare än jag hade för mig. En del coola effekter för att vara mega drive också. Tyvärr känns färgerna urtvättade, förekommer ofta vid amiga-konverteringar. Blev sugen på att spela Shadow of the beast också. Sedan kom jag ihåg att jag inte var så pass elak mot mig själv, det spelet är verkligen Nazi!

Är för tillfället inte alls trött, inte ett dugg, får ändå försöka sova lite.






Second round.


2 - 0 fucker!

I will conquer you!

I did a number two!

Crash 2 avklarat! Tråkigt slut, måste antagligen leta upp alla kristaller för att få ett vettigt slut. Kanske det kommer ske, men antagligen inte. Vad skall man nu sätta igång med? Spyro 2! 

YARR HERE BE DRAGONS!

Sir! We have a shortage of wake!

Blarghurhgh. Kom hem från jobbet, duschade, satte mig och kollade nyheterna, testade Marathon (xbox360), spelade lite crash 2 och sedan? 2h senare, vaknar man med kramp i benet och Americas funniest home videos på tv:n. Finns definitivt sämre sätt att vakna. Bara att ta sig en cigg och sedan sätta igång med Crash 2 igen. Det SKALL vara färdigt idag. Satan vad trött man är...

Vem är jag till att neka önskemål från trollen som lämnar comments åt mig?! Självklart skall mer Dark Castle komma!

RSS 2.0