Movies.

Såg Inglorious Basterds igår.

Awesome movie is awesome

Plasmadisc och harv!


Inget speciellt idag.

Mycket jobb, liten eftermiddagstupplur, spel och musik. Har inget vettigt att skriva idag. 

Att göra idag.

  • Flasha om  3 st PSP. (Varav 2 är mina)  2 st färdiga, sista hade ej batteri, får ladda och sedan slutföra Alla färdiga!
  • Slå Ezakiels rekords i Trials HD, Done, slaget med 40m eller något. 
  • Spela Undead line Nu får det räcka med det för tillfället. 
  • Undvika socker-koma
  • Stoppa in kläder i garderoben sedan tvätten i onsdags Done!
  • Ta en tupplur Sådär. Det var gött med en lite kvällslur!
  • Spela Bad Company alt Bf1943 Ja, vi fick lite spelat ivarjefall. 

MUMMA!

Kvällens matlagningsprogram. Medverkande: Lennie, Daneman och Mr. WoW. 

Rätt: Massiv sallad med stekta tigerräkor och ugnsstekt bröd med vitlök. 


Den försvann.

Jag vet ärligt talat inte vart min dag tog vägen. Eller, jag jobbade ju, där försvann större delen av dagen. Men annars. Spelade någon/några timmar BF1943 också.

 

Provade demot till Dirt 2. Älskade första delen och tvåan verkar sparka ettan på pungen, hårt och flera gånger med cowboy-boots.  

 

Nu blir det bilder istället. 

 

Ibland är det gött att bara sitta, titta ner i marken och göra absolut ingenting. 


Effektiv dag, igår.

Hade mycket att göra hela dagen, var ju både att tvätta, att spela Shadow Complex, diska och laga mat. Fixade det galant med lite hjälp av Mr. WoW. Blev inte mycket sitta vid datorn igår.

Min dygnsrytm är fortfarande inte återställd. Jag somnar sent och går upp alldeles för tidigt. Det sliter, samtidigt som man har mycket att göra på jobbet. But in other news, det går bra i Chrono Trigger just nu. Försöker hitta alla sidequests.

Och spela Shadow Complex för bövelen! Världen har inte sett en så här bra metroidvania-klon sedan Symphony of the night till ps1!


Har ni spelat Shadow complex?

Om inte, skaffa det! Grymt roligt. Åter till spelandet!

Imorgon är det tvättdag!

Jag är nu förberedd inför morgondagens tvättande. 

 

Ps3 slim-ryktena var sanna. 3000kr. Schysst. 

 


Daneman såg ut så här idag

 

Fast mindre freaky. Ja, definitivt mindre freaky och fulare. Jag vet inte hur det går ihop men så var det. 


Megadrive måsten! Del 5.

 

 

The immortal

Isometriskt helvete. Helvetes elakt. Men roligt. Roligt och elakt...Och pussligt...Och utforskande, definitivt magiskt, på flera sätt. 

 


 

Zero Wing

All your base are belong to us! Horisontellt shoot em up med ren och trevlig grafik. Förresten, sa jag: All your base are belong to us? 




 

Generations lost

Oäktingen mellan Flashback och Blackthorne. Trevligt hoppa, skjuta, klättra spel som är över medel i grafik och gameplay. Väl genomarbetade miljöer och atmosfären ligger tjockt. 

 


 

Legend of Galahad

Härligt plattforms-action med underbar musik. Svårt och utmanande, tills man får lite powerups. Påminner om och finnes även på amiga. Fina animationer. 


 

G-loc

Shooter i Afterburner-anda. Alltid tyckt detta är bättre då det har lite mer variation (och häftigare intro). Men arkad-spelet av Afterburner slår detta på fingrarna. 


 

Combat cars

Oväntat roligt top-down Micro machines wannabe. Fast med vapen. Och du kan vara Spock, fast här heter han Andrew. Fegt. Grym eurotechno till musik! Lånat friskt från många hits!


Jag hoppas...

...verkligen att det INTE är tvättdag idag. Är det tvättdag kreverar jag. Jag har ingen lust att springa med tvätt.

In other news.
Jag åt en god pizza till lunch. Det var dajligt.

Daneman har rakat sig. Det ser, hur skall jag säga det här snällt..., ovant ut.

Hyfsat att vara tillbaka på jobbet igen. Inte sovit mycket inatt, däremot avverkade jag en bra bit i Chrono trigger. Sömnen och piggheten kom i konflikt med varandra. Spellusten spöade de båda i hätsk kombination med pigghet. 

Annars har min dag varit bra...

Umgåtts med Startkey och käkat mängder av glass och druckit massa kaffe. Det är schysst. Även glott på den gamla sci-fi'n Moon zero two. Den var..väldigt mycket... slutet av 60-talet stuk. Läkaren från Andromeda Strain (han med the disarm key) hade huvudrollen. De sköt med revolvrar i rymden. Lustigt. Nu är det dags att lägga sig. 

 

Kom du arbetsdag, kom du och gör mitt liv till rutin igen. 

 


Imorgon börjar jobbet!

Jag tror jag skall gråta lite... ;(

Korv är gott!

Idag kom Startkey hit på besök från Helsingborg. Med sig hade han sju sorters korv. Kvällen har verkligen varit en kväll i korvens tecken (i mer än en bemärkelse, höhöhö). Vi har spelat massa BF 1943 och traggat med folk på skype. Nu är det bara slappande som gäller. 

 


Sven Vs Trials HD (ie - Sven does funny faces)


Tim Minchin...igen

 

Suveränt bra text. Börjar som en vanlig rmb-låt men utvecklas till en orgie i vetenskapliga termer rabblade i snabb följd i ett försök att analysera kärlek. 


En dag lik den andra.

Satt och nötade massa Trials HD tills jag höll på att bli galen. Det är ett parti på sista banan jag inte har kommit förbi ännu. Fördelen är att när man nötat "extreme"-banorna och sedan går tillbaka till de tidigare är de nästan skrattretande enkla. Man lär sig mycket genom att pressa sig själv.

 

Var även inom Kamido och hälsade på honom, hans flickvän och deras 4 månader gamla dotter. Sött barn. Då Kamido är pappan vet jag att barnet kommer få en ordentlig uppväxt med mycket spel och kärlek. Hoppas allt går väl!

 

Var även lat och tog en kebab i pitabröd från pizzerian i huset bredvid. Lagom mycket mat för 50kr, precis jag hade det hemma i skrammel (då de inte tar kort, vilket också är bra, annars hade det blivit snabbmat mycket oftare).

 

Började titta lite på The Island på femman. Den är lite underskattad. Det är ju ändå Scarlett (som i min dröm gillade synth!) och en som vanligt utmärkt Ewan McGregor-något. Började bli spännande då man blir sms-bombad av Startkey som ville spela bf vid 22. Sagt och gjort. 22-00 var det BF 1943 med Diktator, Startkey, Daneman och jag. Tog några best squads och best players som vanligt. Vi börjar bli tighta.

 

Folket bakom Fat Princess har äntligen släppt en patch för pal-versionen. Nu kanske man kan spela det seriöst. Nu saknas bara en patch för folket som spelar så att de blir rediga i huvudet. Det kommer aldrig ske.  

 

 <- Awesome game!11!!1


Megadrive måsten! Del 4.

 

Forgotten worlds

En konvertering av arkad-spelet med samma namn. Flyg och skjut. Överraskningen är att du kan spinna din karaktär och skjuta i 360 grader samtidigt som din karaktär har individuell styrning för förflyttning. Roligt och tydlig bra grafik. Går att spela co-op.


 

The Story of Thor 
(us title - Beyond Oasis)

Ett väldigt roligt action/adventure sedd från fågelvy. Stora härligt animerade karaktärer med väldigt bra grafik och gameplay. Tänk er Zelda - a link to the past, fast med beat'em'up-inslag. 


 

M.U.S.H.A

Frenetiskt shoot em up som ser betydligt svårare ut än vad det egentligen är. Ingår i en hel serie av spel. Frenetiskt, hardcore och underbar musik. Rekommenderas varmt. 


 

Fatal Rewind

Ett amiga-doftande Run'n'gun. Styr en liten mech som hela tiden skall ta sig uppåt på en bana. Oerhörd tidspress då lavan i bottnen av banan höjer sig hela tiden. En pixel doppad i lavan och det är ett förlorat liv. Duglig grafik med mod-doftande musik.


 

Bio Hazard Battle

Ett organiskt shoot em up där du väljer mellan 4 olika "insekter" till ditt skepp. Väldigt dov och skrämmande musik blandat med coola miljöer. Kan verka avskräckande för nybörjare men alla borde få spela detta!




 

Super Skidmarks

Ett 4-players bilspel sett från isometrisk vy. Påminner en hel del om super off-road. Dock är charmen betydligt högre i detta och ingen multitap behövs då 2 extra portar sitter i cartridgen. Nackdelen är att till skillnad mot amiga-versionen lämnar denna versionen inga skidmarks efter bilarna... :(
 


Tim Minchin - har missat honom helt.

 

Denna är ju underbar! Varför har inga vänner skickat den till mig? Fy skäms!


Titta!


Megadrive måsten! Del 3.

 

Quackshot

Disney hade många bra spel till Megadrive. Ett av dessa är Quackshot. Styr Kalle anka genom diverse miljöer i detta sidoscrollande action/pussel. Kan vara det bästa disney-spelet någonsin! (oh no he didn't!) Trevlig grafik, stora, tydliga och välanimerade karaktärer. Räksalladen på moset är de oerhört lättvisslade melodierna. 

 


 

Snake Rattle n roll

En konvertering av nes-klassikern, dock saknas det charmiga nes-ljudet. Grafiken har fått sig ett lyft annars är allting sig likt. Åk med orm genom isometriska landskap fyllda av kluriga plattformshoppande (som vi alla älskar i isometrisk vy!)


 

Fantastic Dizzy

Detta är äggstravagant. En av mina favoriter sedan spectrum/c64-tiden dyker upp även här. Plattformspusslande med mediokert ljud och bra grafik. Vad som verkligen skiner igenom är hur stort spelet är och hur underhållande det är att utforska samt flytta objekt a till plats b. 

 


 

Puggsy

Ännu ett plattforms/pussel-spel. Genomgående tema för inlägget? Ett spel som försökte med tidig fysikmotor. Resultat är blandat, ofta mer skrattframkallande än imponerande. Trevlig grafik och ljud i härligt amiga-stuk. 



 

Super Hang-on

Spela spelet enbart för musiken! Underbart! Väldigt tidigt motorcykel-spel som kommer från mannen som senare skapade Outrun. Spelet, inte så bra. Musiken, väldigt bra. 


 

NBA JAM - Tournament Edition

Basket 2 vs 2. Galet överdrivet basketspel med stöd för fyra spelare. Väldigt lätt att komma in i och blir snabbt oerhört beroendeframkallande om man spelar flera spelare. Rekommenderas varmt för multiplay. 


En ångest sökes!

Nästa vecka börjar jag jobba igen. Sista veckan på semestern. Jag känner absolut ingen ångest, bara trötthet. Nu ångrar man sig lite att man bara plockade ut tre veckor. Blir till att kompensera i höst/vintern.

 

Trial HD släpptes till XBLA idag. Jäklar vad roligt. Har spelat några timmar och banorna på medium är riktigt knepiga att ta guld på. Skall bli intressant att se hur mycket de kan jävlas med ens psyke på de svårare nivåerna.

 

Såg tre meteorer vid månen när jag stjärnskådade innan. Vackert.  


Megadrive måsten! Del 2.

Subterrania

Flyger omkring med ett rymdskepp och kämpar mot både fiender och gravitation. Utforskning och pang-pang. Detaljerad grafik och underbar musik av gänget som sedan gjorde Hitman-serien. Länk här: http://videogames.blogg.se/2007/october/recension-megadrive-sub-terrania.html




Mega Turrican

Ännu ett Run'n'gun till Megadrive (ni börjar kanske förstå vad jag gillar?) Spelet är som ett mer actionbetonat och linjärt Bionic commando. Varierande miljöer, bra utmaning och musik av c64-guden Chris Hülsbeck.



Light Crusader

En release av treasure som inte har fått riktigt lika mycket uppmärksamhet som resten av sina syskon till Megadrive. Spelet är ett action/adventure från isometriskt perspektiv. Kvalitetsmässigt över medelmåttan. Inget extravagant inom varken audio eller det visuella däremot levererar det på underhållning av kombinationen pussel+utforskning med en stor nypa action.


Ristar

Team Sonic gör ett spel som inte är Sonic! Resultatet är bedövande gulligt med fräsch musik och vackra pastellfärger som fyller skärmen i detta plattformsspel. Utmaningen är bra, nästan barnvänligt utformat med inlärningskurvan. Spela och mys. 


Pulseman

Släpptes endast i Japan men ett antal exemplar har letat sig in i andra världsdelar. Tänk er en kombination av Megaman+disney+treasure och ni har detta. Run'n'gun med väldigt vacker grafik och bra utmaning. 


 

Super Fantasy Zone

Pastellfyllt shoot em up? Styr ett ägg? Ett ägg med fötter? Köpa uppgraderingar i mängder till ditt ägg? Som också är gulligt, utmanande och glädjefyllt? YES PLZ! Mer uttömmande recension? Klicka där --> Recension


Längesedan.

Kommer ni ihåg "hatten är din"?. Den arabiska videon där de subbat på svenska vad det låter som rent fonetiskt? Här har vi ivarjefall en genial sådan, på engelska. Av en slump har jag sett själva videon innan, men inte den "textade". Blir oerhört mycket roligare nu. Indierna verkar även vara överjävliga på att dansa!

 


JA!

När jag skrev föregående inlägg (den om megadrive-spel) trodde jag först att sidan infört kvalitetskontroll av innehållet och blockade mitt inskick pga uselhet inom skrivet språk. Svärorden som haglade hade kunnat skrämma död på t.ex. Dracula. Senast jag var så förbannad, vänta, finns det något sådant senast? Måste ha varit gällandes samma sak för över något år sedan när bloggen sist uppdaterades frekvent. Tack och lov fanns det fortfarande ett dokument cachat på sidan som gjorde att jag knappt behövde skriva om något. Underbart!

 

Btw, jag var och matade Daneman med cigg på vårt jobb nyss. Japp, 03.00 på natten. Cyklade dit ner i shorts, skinn-skor och röksug. Det var lite...orden fallerar för mig, diffust, för att beskriva det lätt. Det är ju inte varje dag man gör det. Men det var trevligt, en snabb cykeltur skall väl göra att jag förhoppningsvis somnar gott när jag lägger mig. 

 

SIBA!!! Varför är ni sådana bitches och kör med "DATA dagar"? Är inte alla era dagar fyllda av data? Mina är, vare sig jag vill eller inte! Kunde ni inte bara ändrat till "dator dagar"? Då hade sådana som jag och mina vänner inte bitchat så oerhört och hotat om bojkott av er varje gång er reklam körs på tv. 


Megadrive måsten! Del 1.

Efter påtryckningar från flera personer hostGazihostEzakielhostPretorion, slänger jag upp första delen i nya serien "Megadrive-spel du skall ha spelat/bör ha spelat". Jag har även länkat till eventuella Youtube-videos, likaså om jag har recenserat spelet tidigare! Planen är att få upp några spel varje dag med enbart lite fakta om spelet/vad som gör spelet bra.

 

 

Soleil

(us title: Crusader of Centy)

 

Spelet kan vid en snabb titt misstagas för en zelda-klon. Den grafiska stilen är lik Zelda, särskilt "A link to the past". Men avfärda ej det. Stämningen blir snabbt lite mörkare än Alttp och spelet använder sig av helt eget powerup-system, där du kan kombinera djurs egenskaper. Sonic gör ett litet litet gästspel. Rekommenderas varmt, håller bra än idag. 


 

Road Rash 2

 

Du kör motorcykel, slåss och vinner pengar. För pengarna uppgraderar du din motorcykel. Vanebildande spel. Road Rash 2 är det bästa i serien till Megadrive. Mindre vapen och variation än Road Rash 3, däremot är frameraten i spelet mycket stabilare. Road Rash 3 är snarare ett bildspel. Går att spela i splitscreen. 


 

Probotector 

(us title: Contra - Hard Corps)

 

Ännu ett spel i denna härliga serie som nyligen fått uppsving i och med Contra 4 till NDS och Contra till Wiiware. Megadrive-versionen innehöll ett antal nyheter. De främsta var att man kunde välja mellan 4 olika karaktärer och att det fanns alternativa vägar fram till sistabossen. Spelet är nonstop röj och hardcore action. Rekommenderas varmt. Går att spela Co-op. 


 

Outrun 2019

 

Ett outrun-spel som inte är outrun i Japan. Grymt bra ändå! Det enda av megadrive-outrunnen som jag tycker är bra. Härliga futuristiska miljöer med mjuk scrollning och awesome soundtrack. Rekommenderas starkt. Läs recensionen här: Outrun 2019


 

Ranger-X

 

Ett av de mindre kända spelen. Ett grymt sidoscrollande run'n'gun där du har en medhjälpare som du kan kombinera dig med. Mycket action och fin pixelmagi. Lite utöver det vanliga inom genren frambringar beroendet. Rörelsemönstret på din karaktär är oerhört stort och bidrar mycket till spelets variation. 


 

Castlevania - the new generation 

(us title: Castlevania - Bloodlines)

 

Sista spelet i old-school stuket för Castlevania. Sedan gick det över till utforskande och procentsats på kartor. Spelet är enkelt, framåt och härligt. Riktigt bra musik, inte riktigt lika bra visuellt men det vägs upp av charmen från gammalt är bra. Du får välja mellan två karaktärer, en med piska och en med halbard (stavning?). 


Censurering

För att censurera Danemans könsorgan i bild behövs följande nertill:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Såg ni inget? Helt rätt. Daneman har inget könsorgan!


Dagens rätt.

Jag och Mr. WoW stack och handlade och lagade sedan stekta kalkonburgare med hemmagjord salsa. Det var nice.  

 

Nu skall vi se om man inte kan organisera lite BF 1943

 


Robo Vs Rick Astley (ie - I got rickroll'd)

Jag är slö, jag vet! Men när jag körde igenom Chrono Trigger till Snes en gång i tiden (när det var nytt) hade jag ingen som helst tanke på att Robo's theme var så förvillande likt Rick Astley's superhit "Never gonna give you up". Gissa om jag var förvånad då jag kom till den delen i spelet där Robo introduceras och hans theme song sparkas igång. Blev jag precis Rickrollad?

 

Blev jag rickrollad av en portning/konvertering av ett spel från Snes-eran?

 

Det måste vara den absolut största komplotten mot mig personligen i historien. Ja, det är enbart mot mig! Inga andra! Nej, seriöst nu. Vad tänkte kompositören på? Detta är väl lite för likt för att vara en slump. Eller har det något djupare mening om man tänker vad Rick Astleys text handlar om? En robot som man (skall) utvecklar känslor och band till, dystopisk framtidsmiljö där mängden hopp och förväntan kan räknas på ena handens fingrar. Det kan lika gärna vara smart som rent naivt och dumt. Jaja. Skäms, mannen som är ansvarig för musiken i Chrono Trigger, skäms för ditt snedsteg. Även om det var underhållande!


Vänner i nöd och olust.

Här ligger min "vän" och sover i min soffa. Jag har censurerat de känsliga delarna. Fick honom att ta med cola till mig. Det var snällt. Han låg och sov i soffan ett tag. Sedan ville han ha mat. Han är lite som en jättebebis. Sova, mat, uppmärksamhet, repeat. Nu blir han glad när han läser detta!  Hihi.

 

Nu sitter han och Mr. WoW och snackar Jrpg. Det är väldigt bra att de flesta av mina vänner har ett hälsosamt intresse i samma ämnen som mig. Även om Jrpg generellt suger! 


Jag borde inte vara uppe nu.

Men jag är det ändå. 

 

Mr. WoW sitter och spelar Dragon quest VIII på ps3:an och vi har suttit i källaren mest hela kvällen och spelat old-school spel. Det har varit roligt. Massa diskussioner och intressant synpunkter. Vissa mer befogade och seriösa än andra. 

 

Dissade mitt bf1943-gäng innan, de ville spel, NEJ! sa jag. Idag var det socialt av mig. 

 

Förhoppningsvis kan jag sova inatt utan större problem. Jag är väldigt trött nu. Det verkar vara varannan natt som gäller. En natt ordentlig sömn, den andra inte. Repeat, rinse and repeat. 

 

För tillfället har jag bara två st konsoler inkopplade till min gamla tv, funderar på vilken jag skall koppla in och köra massa spel på imorgon (läs idag alt efter sömn). Nuvarande är Nes och Megadrive. Funderar på Saturn och Snes, alt N64. 

 

Vid ett tillfälle idag kände jag mig lite som en tv-kock. Stod i köket och lagade mat och snackade med polare via skype med headset på mig. Fattades bara att ha en kamera-man jag kunde terrorisera och bjuda på mat samtidigt. 


Kaffe, Ds och vänner.

 

Kaffe och NDS är good shit!

Däremot är jag inte återövertygad av Chrono trigger. Hade så goda minnen av det, nu känns det mest spretigt och... och... platt. 

Sitter och spelar Nes med Ezakiel just nu. 


Recension - Nes - Life Force

 

Recension - Life Force

 

Life force till nes tillhör Gradius-familjen. Du gör exakt samma sak som tidigare Gradius-spel, dvs, skjuter och skjuter och skjuter och aktar dig för fiender/skott från fienden. 

 

När jag satte mig med detta idag förväntade jag mig inte att spelet skulle klaras av på andra försöket. Kanske trettonde eller fjortonde försöket, ej andra. Särdeles är spelet väldigt väldigt enkelt. Mycket enklare än vad jag kommer ihåg det som. Det är ej längre en bedrift att ha klarat Life Force på en credit när det var nytt.

 

För att göra det lite mer i stil med Gradius till arkad kan du hyra något barn till att varva spelet åt dig två gånger, då kickar old school-shootern igång och blir mer roligt, dock har jag har ingen lust att köra igenom det två gånger för att komma åt detta. 

 

Grafiken i spelet är fullt duglig och ligger i stil med andra spel i den tiden. Inget avancerat när det gäller design utan bra och ren stil rakt genom spelet. Miljöerna är varierande, fina och roliga. Från de organiska tarmarna till egyptiskt stuk och vidare till ren futuristisk stil i slutskedet. Tyvärr är sista bossen inte lika imponerande i spelet som han är på framsidan av själva cartridgen. Tyvärr, mycket tyvärr.  

 

Life Force lider även en hel del utav slowdowns när det blir många objekt på bilden, likaså flickering av sprites'n. Vid ett parti i spelet såg jag mig inte på tre sekunder och fick helt enkelt köra på magkänsla. Detta skall inte få hända i spel, särskilt inte i shoot em ups där det är oumbärligt att hela tiden ha koll på vart du har ditt skepp. 

 

Något som däremot är trevligt är soundtracket. Mycket känns igen från Gradius och allting har en bra passform till vad det visuella levererar. Stadigt, upptempo, mörkt och sci-fi är direkt intryck från musiken som gör ett bra jobb. 

 

Summa forceum: 

Inkörsport till shoot em ups för nybörjare. Är trots allt en klassiker med sin organiska design. Första bossen i spelet kan vara något av det lustigaste som designats. Ett trevligt litet eftermiddags-spel som håller än idag, mycket på grund av sin charmiga design och musik. 

 

"Shoot the core! Shoot the core!"

 


Vic viper

Jag gillar Vic Viper. Det är ett trevligt skepp med riktigt rolig och cool, framför allt cool, design. 

 

Efter jag körde genom Lifeforce tidigare tog jag en snabb titt på de olika reinkarnationerna Vic Viper har uppenbarats i. Många roliga och det generella stuket på skeppen är bra, väldigt bra.

 

 

 


Lifeforce, bf1943, film och barn.

Svettigt och varmt hela djäkla dagen. Längtar efter vintern. Då känns det ännu mer befogat att gotta ner sig i soffan framför tv-spel. Har gjort lite idag. Tittat på film, spelat, besökt kamrat osv. 

Klarade av Lifeforce till nes. Därefter tittade jag och "kolle" på film. Red cliff. Mycket trevligt. 

 

 

 


Amano X Bowie

 

 

 

                Awesome picture is awesome!

 

 


Trött.

Jag är riktigt jäkla trött. Var fyllechaffis åt en polare igår. Det blev inte särskilt sent där, däremot kunde jag inte sova efteråt. Allting var fel just då. Jag var alldeles för varm, kuddarna var obekväma, sängen kändes fuktig. Det hela resulterade ivarjefall i att jag somnade runt 07.30 på morgonen och vaknade vid 12.15. 

Det känns som att dagen kommer gå förbi snabbt i mitt zombie-läge. 

 

Ja just det, bytte till mig ett ex av Secret of Mana till snes igår. Tack Gazi!


Vad händer?

Tja, det har varit dött med aktivitet från min sida den senaste tiden. Jag har helt enkelt lagt min tid, energi och ork på andra saker än att skriva 

 

Är inne på min andra semestervecka just nu. Jäkla ångest, den har inte ens släppt, däremot har min dygnsrytm släppt. Tjo flaxade den iväg efter 2-3 dagar. Men det är skönt att få sova ut. Det behövs efter det senaste stressiga halvåret. 

 

Spelar fortfarande massa tv-spel. Har införskaffat en Synth. Gjort en extremt kort, men lång, roadtrip med polare. Skaffat ny mobil. Varit utklädd till indier och en massa massa annat. Får försöka kicka i gång denna blogg igen....igen.


Gazi Vs Quackshot


RSS 2.0