mycket pengar på kort tid.

Förra söndagen: Ratt till xbox360 och Stuntman ignition.

Förra veckan: Call of duty 4 och monty python complete series.

I förrgår: Switchball (xbla)

Igår: alien Soldier till Megadrive.

Dyrt dyrt...men alldeles underbart.


Min themesong idag är

Queen - I´m going slightly mad

Min themesong idag är...

Daft punk - Harder, better, faster, stronger

Stuntman + ratt = massive win!

Köpte ratten till 360 i söndags, likaså stuntman. Meningen med stuntman var att jag skulle jämna ut köper till en jämn summa (ja, my mind works in mysterious ways) och därför var jag tvungen att ta en sak som kostade 600. Anyways, det blev förstört när jag kom fram till kassan och insåg att jag hade även plockat på mig ett paket toffifee. Helt plötsligt var summan ojämn och jag hade god lust att springa tillbaka med en artikel. Fick hindra mig och lyckades även.

Nu till main attraction.

Spelade inte Stuntman förrän idag, ratten + stuntman är otroooligt roligt och otroooligt svårt. Pgr4 och TDU i all ära, men att köra som en stuntman är häftigt. Bara synd att Deceiver inte vill skämma ut sig lika mycket som jag.


Lennie tycker om. Del 1. Stämning

Del 1 i Lennie tycker om.

Startar nu en ny serie av blogginlägg som handlar om vad jag tycker om.


Del 1.

Stämning.


Ibland når jag en sinnesro som är underbar. Ett tillfälle då massa faktorer sammanträffar i harmoni. Ljusskenet från en lyktstolpe, en kylig vind vars existens pulserar som vågor mot mitt ansikte, låten neonlights av gruppen kraftwerk spelandes i öronen från min slitna ipod, den mörka asfalterade vägen jag går på, natten som framhäver ljusena vilket markerar min färd. Vid detta...moment, upplever jag en sinnesfrid som jag motvilligt låter flyta iväg igen. Den lilla stunden av total medvetande och närvaro är otrolig.  Underbara stämning samfogad av tillfällen men ihågkommet i evighet.


RSS 2.0