Me-me-me-meGA DRIVE

Tjo! Spenderat kvällen med Laban och hans broder. En annan polare tittade förbi innan med hans flickvän, de var ute och övningskörde. slö-tittade lite på tv och traggade. Bestämde mig för pizza. Eller pizza kanske bestämde sig för mig? Anyhow. Har kört några av spelen jag fick nu. Blev inte så mycket md idag, sysslat med annat småtjafs större delen av kvällen, småtjafs och shadowrun.

Går i funderingar över ny mobil nu, man kan inte använda joysticken på min längre, annars funkar den fint.

Fastnade i Bubba n stix, kommer inte ihåg vad det är man skall göra på bana 2 när man fastnar i det grå rummet med 3 fläktar (som man kan sätta på och av) och 2 avloppsrör.

Har låtit Lotus turbo challenge vila sig idag, vill inte trötta ut spelet och få en ojämn match, båda skall vara på top när vi battlar! Myggbett har jag nog av, inga mer tack. Kört lite mer crash nu, snart klarat spelet... underhållande och köpvärt för 45kr.

Har gått på bio en gång i veckan i 4 veckor, jag vill inte bryta mitt streak, vill ivarjefall ha 5, men då finns bara grind house att se. Jag är inte direkt sugen på quentin. Strax dags att lägga sig. Blir till att köra lite mer Puzzle quest. 
Level 39 är jag nu! Undrar hur många timmar jag har spelat det sammanlagt, lätt över 40 ivarjefall... känns det som. Roligt när man börjar bli mäktig, försöker fortfarande bygga upp min gula mana till att 
maxa 37, då kan jag använda feta spells.

Snake rattle n Roll
image11
Roligt roligt! Obligatoriskt skämt! Snake?! SNAAAAAAAAAAKEEEE!!

Bubba n STIX
image12
"Sätt in övertydliga sexuella referenser om en
kille som leker med sin pinne!"




And the finalists are...

Rock and Bonnie! I säsong 3 av Hell´s kitchen that is.

Hoppas att jag inte spoilade för mycket för er nu! MOOOAAAAAAHHAHAHAHAHAHHAHAA

Ett av md-spelen jag fick idag var Snake rattle n roll. Kommer en recension på det sedan...som i när jag spelat mer av det. Redan nu känns det som att det är mycket bättre kontroll än i nes-versionen.

Jag har en otrolig lust att göra t-shirts nu. Skulle till och med kalla det "driv". Har några dajliga idéer. Tyvärr får det bli med uselt göra-hemma-via-printern-kit. Med lite smart lösning kan man nog få till rätt dynamiska t-shirts ändå, ungefär som jag gjorde till min kamrat mercutio.




Put your shelves up in the air and wave them like you just don´t care!

Fick ryck idag och tömde min neo geo/nes-hylla. Satte upp alla megadrive-spel jag har haft ståendes på golvet ett tag nu. Blev perfekt fit, trodde faktiskt inte alla skulle få plats på hyllan utan att börja lägga ovanpå. Det fick de dock! Fast jag har ju en massa md-spel liggandes på de andra hyllorna också. TOO MANY GAMES. Bah, helvete heller!

Hold the line!

Allting som var planerat idag läggs på is en stund eller två. Fick precis en leverans med megadrive-spel.

Time to get gaming. "Laban" sitter för övrigt och zappar bland kanalerna. Var någon äldre svart-vit film som verkar dajlig.

The Devils prosecutor!

image10

Lo and behold, the true devil has once again risen and walks among us like an ordinary game!
Those who begin playing will not be able to stop playing and their minds will deteriorate.
Locusts the size of cows will swarm the cities, plague shall once again be seen by men!
The only way to stop this coming madness is to challenge THE game.

The game of the devil. The game of fate. The game of madness.

Turbo lotus challenge.

The man to conquer shall be me!

The saviour has made himself known. The battle has just begun!

I´m a little tea cup, short and MUDDAFUGGAH!

WOOOHOO!

Lotus turbo challenge:

Level 8 (storm): Tea cup

Äntligen tog jag den djävla banan, med ca 2 sekunder till godo. Förbannade jävla oranga lotusar som har dedikerat sina icke existerande liv till att göra racet till a LIVING HELL!

Någon bana var det mintgrön, denna var det orange. Undrar vilken färg man kommer hata/avsky/äcklas/ogilla i kommande race!

I can feel it... There´s a storm coming!

image6

Digitized for your pleasure in true 16-bit style with a touch of old-schoolnes

Hells gamer!

Har legat och spelat Crash 2 ett tag nu. Bandesignen känns lite mer utvecklad på de senare nivåerna. Kanske för att de har lite mer variation än tidigare. Utmaningen i spelet är mycket jämnare än i föregångaren, nu verkar det möjligt att ta alla lådor på banan utan få mega-lo-maniac-utbrott på den dåliga kontrollen...eftersom just kontrollen har blivit mycket bättre. Ett och annat suck utslipper tyvärr fortfarande, mestadels när man försöker styra crash i luften. För 45kr är det ett givet köp från playstation store.

Min kamrat "Laban" gör ett gästspel hos mig för tillfället. Han och jag skall så småningom glo på Hells kitchen. Kränga jordnötter och spela tv-spel är dajligt som fan!

Favoritglass de senaste veckorna: Sandwich.

Favoritgöb de senaste veckorna: Paw.


Edit: Tänk ifall man skulle haft en Hells kitchen utmaning fast med tv-spel istället. Undrar hur det hade funkat. Lagbaserade spel skulle det varit, inget snack om saken. Kanske ett fps? Men det skulle samtidigt kännas väldigt generic. Förslag någon?

 

Fast AND furious

Kom hem från jobbet, duschade, kollade nyheterna och satte sedan igång Lotus igen.
på baksidan av fodralet står det "This game is fast" de måste ha glömt halva meningen... Fulla meningen är: This game is fast and Mindblowingly unfair... and hard" Nu är jag ivarjefall inne på sista sträckan på Swamp-banan, börjar gå bättre nu.
image5

En bild från fog-banan bjuder jag på! Den var inte så svår.

Running with shadows

Jag fullkomligt älskar Shadowrun till 360n. Kombinera CS + fantasy + haxxor och du har shadowrun. Spelet fullkomligt dryper av taktiska möjligheter och variation. Det jag aldrig gillade med CS var det väldigt statiska, alltid samma sak, finns bara ett visst antal taktiker på varje nivå. Släng in lite H4XX och vips, teleportera sig genom väggar, slänga upp hinder för andra, återuppliva medlemmar. Möjligheterna är stora! Spelade precis några omgångar i sällskap av min kamrat, låt oss kalla honom "Laban". Vann matchen med 6-0 och 16 - 0 i K/D. Jag tackar de andra medlemmarna i laget för vinsten och utan sammarbetet hade det aldrig gått. Äh, fuck it! Jag gjorde allt, de hade aldrig klarat det utan mig >:D

Körde några omgångar Calling all cars innan. Några andra av mina kamrater tittade förbi. Varav en mestadels låg i soffan och rörde sig så lite som möjligt... Han borde varit med i beastwrestler, hade passat hur bra som helst. Bara folk att tittat mot honom hade de blivit rädda, som en mildare form av Medusa.

Åter till Calling all cars, det är roligt som fan i lokal mp (multiplayer för de oinsatta) men vad är det för fel på den europeiska versionen? Den Amerikanska flyter alltid på utan problem med 4p men den europeiska...suck suck...den börjar lagga så fort det blir lite action på skärmen. VARFÖR?!?!?!?!??!?!?!?!?

Köpte även Spyro 2 från playstationstore inatt. Spelat det lite innan. Vet ej varför jag la av, det verkar ju rätt roligt.


It´s congrats man! Congrats!

Tänkte bara gratulera min käre kamrat som nyligen blev krönt till champion i Beastwrestler. Kröningen skedde i soliga spanien då många av beastsen föredrar det lite varmare vädret för deras utslitna wrestling-leder. De har ju trots allt hållt på i herrans många år.

image4

Som vi kan se har han fått sin krona och omfamnas av 2 beastwrestlers.
Grattis ännu en gång Tony, grattis!

Sleepy mallow

Lotus har gått hårt idag. Har fastnat på "swamp"-banan. Vad i helvete är det för ett djävla bilspel där det först på näst-näst-sista checkpointsträckan kommer pickups som ger extra tid. De har fan inte funnits på någon bana innan.

HEJ, VI GÖR DENNA STRÄCKAN OMÖJLIG UTAN POWERUPS! NU MÅSTE DU GLIDA PÅ SISTA TIDS-POWERUPEN FÖR ATT KUNNA KLARA BANAN! JA, JUST DET, GLÖMDE SÄGA ATT NÄR TIDEN TAGIT SLUT OCH DU GLIDER....DÅ KAN DU INTE STYRA DIN BIL! HAHAHA, LYCKA TILL!

Djävla morans!

Men jag skall nog knäcka spelet, tänker inte låta detta bli en personal vendetta...som det är mellan mig och Dark Castle. Förbannade Dark Castle.


...och Fantasia

Interstate dreams

Lotus turbo challenge

Level 6 (interstate): standish
Level 7 (marsh): Mallow

Undrar hur många banor det är?

hade lite problem med desertbanan, den mintgröna motståndaren envisades med att jämt och ständigt smyga upp bakifrån och surprise buttsechsa mig ut i terrängen. Mintgrönt är inte bra!

Bombs over bagdad!

Hade precis satt igång Shadowrun (xbox360) när min polare ringde och sa: Sluta spela shadowrun och hoppa in på bomberman istället! Just i det ögonblicket slocknade servern i Shadowrun... Någon slags divine intervention var det nog. Aja, sagt och gjort. Spelade Bomberman med dem, synd att det är så många som laggar, japaner och dyl.

LAGG-APOR!


pssst!

Lotus Turbo challenge:

Level 5 (desert): Applepie

There´s no business like showbusiness!

Lotus Turbo challenge!

Level 3 (fog): Herbert
Level 4 (snow): business

I´m on a roll baby! Knepet i spelet är att släppa gasen i svängarna, mycket effektivare än att bromsa!

First impressions last forever!

Spelat en timme Crash Bandicoot 2 nu. Märker direkt att kontrollen har blivit bättre, kanske inte så pass mycket som man önskat! Spelet har slopat sin föregångares nazi-bonus-banor-du-måste-klara-för-att-spara. Till dess försvar skall jag säga att det var inte förrän de sista banorna som bonusbanorna blev svåra. Nu har jag dock bara klara första världen (5 banor) i crash 2 men jag kan säga att hittils har bandesignen fått sig en smäll vilket resulterar i oengagemang. Eller så är det bara att jag spelar för mycket crash just nu. Man kanske skulle ta sig en stund med Sleepers, oj, menar, Lotus turbo challenge såklart.

Crash muddafuggah! Do you play it!?

Efter ca 6h slitande har jag thwarted the evil Dr. Cortex. Min completion-procent stannade på 6X%. Hade det varit en aningens bättre kontroll i spelet hade jag nog varit mer engagerad till att försöka leta upp mer gömda saker och få tillgång till bonusnivåer. Istället hoppade jag ut på playstationstore och köpte crash 2. Hoppas innerligt att de har gjort bättre kontroll på crash i detta spelet.

Vad som kommer hända idag: Skall fanimej klara av den förbannade nattbanan i Lotus turbo challenge idag. SLEEPERS! SLEEEEEEPERS. Undrar ifall Kevin Bacon skymtar förbi ifall man tittar efter riktigt noga. Finns det något spel med Kevin Bacon? Finns det någon tv-spels-motsvarighet till Kevin Bacon-spelet? Skall man kanske gå på Voice actors isåfall? Dwight schultz är given då! Bruce willis ligger också bra till, han har ju ivarjefall varit med i säkert 5-7 spel... Kan ni hitta alla?

Crash boom bang?

Jag vet inte vad som är elakast, kontrollen eller sparsystemet i Crash...
På vissa utvalda banor skall det samlas på sig 3 symboler av någon blond figur, ifall detta ihopsamlande lyckas skickas crash till en bonusbana. Väl där skall han förflytta sig från punkt a till ---------> punkt b. Ifall man lyckas får man spara! VAD I HELVETE! Behöver jag göra "minispel" för att få privilegiet att spara? Elakt, roligt och väldigt svordomsframkallande. Tro fan att de strött ca 10 extraliv på varje bana. Behöver varanda ett!

De gnager mig, tv-spelen gnager mig!


Usch, att ha vissa spel liggandes oavklarade är en plåga. Många äro de nätter när jag kallsvettig har vaknat skrikandes "Dark Castle". Denna förbannade Dark knight som man aldrig klarar av, sista bossen och allt.

image1
Gröten ni ser ovan är Dark Castle till Megadrive!

Har på senare dagar samlat på mig en hel del mega drive-spel, skall försöka ta samlingen över 200 spel allt som allt. Ifall allt går bra spricker den gränsen kommande vecka.
Tanken med min blogg var ju att istortsett bara blogga om tv-spel och diverse tankar kring tv-spel. Får se hur det blir med den saken.

Spelen som körts idag är Bomberman Live (360), Crash bandicoot 1 (nedladdat via ps-store till ps3) och Lotus Turbo Challenge (megadrive) Strider 2 (megadrive).

Crash Bandicoot (ursprungligen ps1)
Crash har visat sig vara rena rama nazi-spelet, inte för att själva plattformsmomenten är de svåraste människan skapat, dock är kontrollen inte den bästa. Känns ungefär som att försöka leda en orm genom att skrika slagord mot den! Nej, nu överdrev jag kanske, crash styrs onödigt slött och icke responsivt. Ibland skiner spelet till med lite finurliga lösningar av standard plattformsaction och ett rätt skönt soundtrack (cortex-technon röjer så hårt).
6/10

Bomberman Live (360)
Ett alldeles fenomenalt bomberman. Finns mycket att anpassa och att kunna anpassa vilka powerups som skall finnas på arenan är underbart. Bland de bästa versioner jag spelat och jag har spelat säkert...2 st!
Spela rankade matcher över xbox live är kul. Tyvärr kan det lagga loss rätt ordentligt på vissa spelare. Det förstör allt när man inte kan planera eller försöka förutse vart de skall springa. En uppdatering med fixar till lite småbuggar är välbehövlig.
15,5/20

Lotus Turbo challenge (megadrive)

image2
Gammalt bilspel till megadrive. Spelas i den klassiska tredjebils-vyn. Överraskande var den schyssta musiken och grafikmotorn som skalar allting smidigt och fint. Letar man kan man hitta rätt stor dos av underhållning. Har fastnat på bana 2 dock, förbannade nattbana! Kört den säkert 15 gånger idag. Stannar alltid en liten bit innan sista checkpointen. Tips: Driv dina vänner till vansinne genom att hela tiden trycka på knappen C i spelet. Då skriker en illa samplad röst "YIIIIHAAAAW" Upprepa tills det börjar blöda ur deras öron!
Lösenord för bana 2: SLEEPERS
5/10

Strider 2 (megadrive)
image3

Shit suxx! Inte i närheten lika roligt som första spelet. Spelet skall dock ha en eloge till det fruktansvärt roliga introt! Måste rippa det och lägga ut för allmän förlöjligan.

3/10

Stötte på detta http://zsculpt.com/website/games/darkcastle3/index.php när jag letade efter bilder på spelen. En uppföljare till Dark castle? ZOMGZORZ!

RSS 2.0